Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşlemci fena sayılmaz. ddr3 olmasıda iyi. ekran kartı 1 gb diyor ama markası önemli burda. fiyatı oldukça uygun bu sisteme. bende bu sistem e benzer casperdan aldım aynı fiyat. biraz daha yüksek bendeki.
ii ozaman arkadaşm sana üstün hizmet parça kalitesi 4400 işlemci (dual) 4 ram 250 hdd hd4500intel onboard win7 sony vaio verelim fiyatida 2000 lira olsun ...servis olsun parçalara sakın bakma ama cünkü sen parca değil servis ve kasanın o muaazzam tuşlarında,kasanın parlak noktalarında dolaşıcan demi:tongue_smilie:
önemli olan parçadır..ben casper i7 aldım 1800 tlye 2 hafta önce arkadaşımda asus n61 serisinden t9600 ilemcili bir makina aldı 2400 o marka servis kalitesi dedi ben parça servis dedim.
makinalarımızı karşı karşıya getirince her seferinde waybe dedirtmekten alamıyor kendini.
o o paraya çift çekirdek aldı....ben 1800 tlye 4 çekirden+4 işlem aldım toplamda sistemde 8 görünüyo....
bu açıdan bakmanı önerrim kardeş
baktığın acer kaget guzel bi makinadır alınabilir.
aldığım acer'ın ( 5920g ) yaklaşık bir sene sonra dvd-rom'u bozuldu, araştırdım ki o dönem üretilen bu modellerin çoğunda aynı sorun oluşmuş, aynı dönemde aynı model acer alan arkadaşım servise verdi pc'sini, bu açıkça neredeyse her modelde olan sorun için pc serviste kaç gün bekledi dersiniz, 29 iş günü =) (yaklaşık 40 gün)
acer ile ilgili olarak şikayeterin yapılıdığı sitelere göz atın derim..:smile:
öyle ilk bakışta şaşalı gelen özelliklere bakıp aldanmayın,
sonra sayıp sövdüklerinizle burdan tayvan'a yol oluyor