leptop alacam yardım

dehak21

New member
Reaction score
0
Verebilecek param olasaydı Asusu alcaktım ben çok güzel makine yapmışlar.
özellik bakımından çok iyi. Asus sağlam bi model bide.

Toshibada kötü değil tabi oda iyi ama o kadar para verebiliyosan Asus derim :goz:

Butcenı keşke yazsaydın ben sana soyle bır sıstem onerebılırım markayıda sen bak en kotu 4gb ram yenı ıslemcı olsn 2410m 2630qm gibi 500 gb en kotu hdd 1 gb 128 bıt ( olmasına dıkkt et ) ekran kartı onerebılıcegım en dusuk model nvidia 525m ati 6550m marka olarak onerebılıcegım
Dell,Toshiba,Packard Bell,Acer,Lenovo,Samsung Sony al dıyıcem para yetmez:D

Bide soyle bır olay var mıllet asus fıyat yonunden uygun goruyor bak soyle dıyım ben dell 15r n5110 laptop aldıgım zaman fıyatı 1.470 dı o zaman asus bır pcsı vardı 2410m ıslemcı 4gb ram 640 hdd 1 gb ekran kartı 540m dı benımkısı 525m farkına gelırsek 140 hdd fazla bıde ekran kartı bıraz daha ıyı bıde su farka gelırsek benım ekran led hd 720p destegı var 2 tane usb 3 gırısı var anakartı suan pıyasadakı mobılın en son anakartı hm 67 express chipset 8-1 card reader wireless n-1030 vardı buda onemlı ondan sonra optımus destek war ekran kartında sarj az gıtme cok gıtme olayı suan asus hıc bır pcsı bu ozellıgı desteklemıyor bu ozellıkde kı bır pc normal aynı bır sıstemdekı pcden 100 tl fazla oluyor bunu kımse suan umursamıyor ha kendım yapamazmıyım dersen yapamazsan uretılen yer tarafından yapılabılıcek bır ozellıkdır.

Acer önerebilirim ben 5-6 ay önce 1050 TL'ye almıştım
intel i330 işlemci,
500 GB harddisk,
4 GB Ram,
1 GB ekran kartı

Çokta memnunum Acer tavsiye edebilirim bütçeni bilmediğim için fazla birşey diyemeyeceğim ...
Ben yazılım için almıştım ama oyunlarda da fena değil hani :durdurun

Geri