Leman dergisine ilk büyük tepki

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy

503e14h.jpg

Türk Eğitim-Sen Kayseri Şubesi üyeleri, Cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'le ilgili Leman Dergisi'nde çizilen karikatürü kınadı.

Türk Eğitim-Sen Kayseri 2 No'lu Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk, düzenlediği basın toplantısında, Leman Dergisi'nin Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ün başörtüsüyle ilgili bir karikatür yayınladığını hatırlatarak, ''İnsanları yaptıklarından dolayı eleştirebilirsiniz. Ancak inançlarından ve inançlarının gereğini yapmalarından dolayı insanları kınayamaz, aşağılayamaz ve onlarla alay edemezsiniz. İnsanların kişilik haklarına saldıramazsınız, hakaret edemezsiniz. Bu hakkı hiçbir yasa, hiçbir ahlaki öğreti ve hiçbir din kimseye vermemiştir'' dedi.

Öztürk, konuşmaların ardından temsili olarak Leman Dergisi'ni kireçleyerek toprağa gömdü.

İHA

Yazık yazık yazık daha ne denebilrki

Mizah yapmanında bi usulu adabı vardır

bence artık fazal ileri gitmişler....

Böyel Mizah mı Olur Allahını Seversen, Böyle Mizah Yüzünden AKP nin Oyları Katlandıkça Katlanır. Seçimden Öncede Defalrca Yazmıştım, Bilinçsiz Muhalefet ve Belden Aşağı Vurmak AKP nin Ekmeğine Yağ Bal Sürer, ve Öylede Oldu...

Ne emin çölaşan ne bekir çoskun nede böyle dergiler boyle ıgrenç bi medya oldukça akp daha çokkk oy katlar

firatay' Alıntı:
Böyel Mizah mı Olur Allahını Seversen, Böyle Mizah Yüzünden AKP nin Oyları Katlandıkça Katlanır. Seçimden Öncede Defalrca Yazmıştım, Bilinçsiz Muhalefet ve Belden Aşağı Vurmak AKP nin Ekmeğine Yağ Bal Sürer, ve Öylede Oldu...

abi coşmussun, dogru söze ne denir

Geri