lcd tv bilgisayar bağlantısı

turkix53

New member
Reaction score
0
arkadaşlar SAMSUNG_LE-40B530 televizyonu hp pavilion 2650 ye nasıl bağlayabilirim hangi kablolar lazım yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden yardım edeceklere teşekkürler..

HDMI-DVI-D_cable.jpg

bu kabLodan aL ekran kartından tv te baqLa... dvi hdmi dönüştürücü ßu

eyw saolasın ... bunun diğer ucunu nereye takacaz peki projeksiyonu bağladığım portamı

dvi cıkısı ekran kartının dvi cıkısına ßaqLa hdmi'de tv ye

kardeş tv de pc in diye bir giriş gördüm ordan bağladım masaüstü bilgisayar monitör kablosu ile ancak sesi bir türlü tv den çıkartamadım bilgisayar tv nin hoparlörleri görüyor ancak ses yok

pc kablosu ile sesi tasıyamazsın ses icin ayrıyetten kulaklık cıkısından jak cıkısı ile sesi tasıyabilirsin.görüntü ve sesi aynı kablo ile tasıyamazsın.

Bende Bir Kablo Var Tv Icin Almistim Baglanti Kablosu Bu Tek Kablo Ile Herseyi Yapiyorsun Ses+Goruntu Ama Bir Sorun Var

1-TV ile Pc Birbirine Yakin £Olmasi Lazim Ki Cozunurluk Kaybolmasin Aksi Takdirde Ren de Cozunurlukde Kayip Oluyor Yok Zenginim Dersen Altin Kutuplu Basliklar Var Ondan AL Biraz Tuzlu Yakinsa ucuzundanda Alsan Olur

Ben Uzak Oldugu icin 15 M Kablo Aldim Altin Uclar Kutuplar Taktim Suan Bu Siteye 112 LG TV den Girdim Zaten Hep O Sekil Giriyorum

Kablosuz Wifi li Mouse+Klaveyde AL En Iyisinden Ozaman Acayip Guzel Oluyor Pc Keyfi Helede Okey Oynamasi :DDD

En Kisa Zaman da Buraya Dedigim Kablonun Resimini Eklicem

Samsung full hd herhalde eğer hp de hdmı çıkışı varsa bir hdmı+hdmı kablo alarak birbirlerine bağlayabilirsin
1058_buyuk.jpg

Hp de hdmı çıkışın yoksa bir hdmı+dvı kablo alıp bağlayabilirsin
1059_buyuk.jpg

Yada :melek hdmı+dvı adaptör alıp hp ye tak sonrada lcd diye hdmı+hdmı kablo ile bağla
2mewu38.png

.

eyv.. saolasınız kabloları bugün alacam ama bu kablodan nasıl ses aktarılmıyor anlamadım bilgisayarın monitörünün altında hoparlör vardı onlardan ses çıkıyordu başka kablo olmadan... birde kabloyu takınca digital ses çıkış aygıtı olarak çıkıyor denetim masasında SPDIF diye

dizüstü bilgisayarda vga çıkış var lcd tv de hdmi giriş ve s-video giriş var.bilgisayarımı tv ye nasıl bağlayablirim?Bilgisayarın markası toshiba satallite L100 tv markası ise philips 37pf9631d modeli.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.

Geri