Lcd Monitör Alacam Yardım...Öneri...

ReD-WHiTe

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar yeni bir Lcd monitör alacam bildiğiniz kaliteli ve güvenli site varmı. Bikaç siteye baktım ama onlardada fazla çeşit yoktu. En fazla 500 Ytl değerinde olabilir. Bildiğiniz modeller varmı. SaygıLar...

büyükşehirlerden birinde olsaydın onereceğim birkaç yer olabilirdi o yüzden sormuştum
hepsiburada estore önereceğim yerlerden birisi.

kardeş 22,inc alldığın istediğin resimleri tam ekran masüüstü yapamasın yani misal filme filan bakarlen o kdar net olmuyo

19,alırkende ben aslında onu da hiç önermem aynı 22, le

en iyisi git 17. al kardeş istediğin resmi duvar kağıdı yap süper benim mönütör doc marka ama süper kardeş bütün arkadşlarımın bana sat diyo bana dışardan geldi hepsi askere gitmmemi bekliyo askere gitderken pc dağıdatacam 1 ni ona diğerini ona yanii

sen git 17
all ben ce kardeş

Kardeş sana tavsiyem ne alırsan al muhakkak aldığın yerde dene,ölü piksel var mı? sıfır piksel garantisi veriyolar mı sonra başın ağrımasın benim var öyle bir deneyimim o konuda dikkatli olmanı tavsiye ederim

Kolay gelsin...

kardeş 22,inc alldığın istediğin resimleri tam ekran masüüstü yapamasın yani misal filme filan bakarlen o kdar net olmuyo

19,alırkende ben aslında onu da hiç önermem aynı 22, le

en iyisi git 17. al kardeş istediğin resmi duvar kağıdı yap süper benim mönütör doc marka ama süper kardeş bütün arkadşlarımın bana sat diyo bana dışardan geldi hepsi askere gitmmemi bekliyo askere gitderken pc dağıdatacam 1 ni ona diğerini ona yanii

sen git 17
all ben ce kardeş

ben neden bu problemleri yaşamıyorum peki?
hiç 22" kullandınmı dostum?
ne resimlerde nede filmlerde sorun yok
olay çözünürlükte ve tepkime süresinde
17 yada 19 " tavsiye etmiyorum
sonuçta bir kere alacaksın
biraz daha fazla para verip daha iyisini almak varken neden 17" alasınki?

arkadaş LCD monitör alacaksan hiç düşünmeden biraz daha paraya kıy SONY al derim nedenini ekranı görünce anlarsın kalite çözünürlük piksel harika monitörler adı üzerinde SONY...istanbulbilisim e bak derim internetten araştır...

HP W2207

ASUS PG221

Samsung T22

Samsung 2232 GW

Samsung 2232 BW

AOC 2218 Ph

Philips 220XW8FB/00

LG L226WTQ-WF

Benq FP222W H

AOC 2217PWC

bunalrda benim önerilerim en iyisi ilk başdaki

Bende samsung u tavsiye ederim. Garantisi çok iyi ancak şunuda söyleyeyim. 3 adet ölü piksele kadar garantisi var. yani 1 yada 2 tane ölü pikselli bir monitör denk gelirse değiştirmiyorlar.

19'' tavsiye ederim . Arkadaşın bir tanesi fotoğrafını masaüstü yaparken sorun yaşamış. 17'' al diyor ama 17'' monitöründe 19'' monitöründe ekran çözünürlüğü 1280 x 1024 tür (white screen değilse tabi). yani öyle saçma şey olmaz. Ya ikiside bozuk gösteriri yada ikisde düzgün gösterir.

Samsung'tan şaşma derim. olmadı LG yada Philips alabilirsin ama Philips pahalıya gelir...
22" onerebilirim o fiyata ama ben olsam 19" kare ekran bi samsung alırım babalar gibi yok ben kare ekran almam diyorsan 22" den asagısını alma derim cunku genişliğine geniş ama yukseklikte jaybedersin nette falan dolasırken sayfa sayfa dokuman okurken sorun yasarsın ekranın boylamasına dar olmasından...

LG veya Samsung 22" 320 tl civarı üste kalan paraylada bi 500 gb bi hard disk al filim arşivi yaprsın 22" de iyi izlenir :)

bende araştırıyorum bu ara hemde derinlemesine edindiğim bilgilere göre sony ve philips lcd üretiminden elini çekniş daha çok plazma tv olayına yoğunlaşmış sanırım işi taşeron bi firmaya devretmiş onun için fazla güven olmaz samsungtan çoğunluk memnun ama ondanda bazı şikayetler var ben lg ve acer düşünüyorum özellikle lg hem hesaplı hemde edindiğim bilgilere göre yoğunluğunu lcd üretimine vermiş ölü pixel olayına gelince ölü pixel garantisi veriyorum diyenlerin çoğunluğu kandırmaca maalesef 3 pixele kadar hiçbir firma garanti veremiyor bizzat philipsin sitesine mail attım ve aldığım cevap aynen buydu onun için en iyisi deneyerek almak zaten bayii denemede zorluk çıkarıyorsa zaten bi bit yeniği vardır

Eğer Philips ve Sony LCD üretimi bırakıpta Plazma üretime ağırlık verdiyse. Bu gerçekten büyük aptallık olur. Plazma tv ( yada monitör farketmez) teknolojisinin geleceği yok. Bu arada LG yada Acer dan birini seçeceksen LG yi tavsiye ederim.

bende de asus tryme var tepkı suresı 2 ms gercekden super bı alet + 22 inç

Geri