Lavezzi: "NapoLi'de KaLıyorum"

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Napoli'nin forvet oyuncusu Ezequiel Lavezzi, takımda kalacağını belirtti.

49905_news.jpg

Basına karşı sessizliğini bozan Arjantinli oyuncu Ezequiel Lavezzi, Del Plata radyosuna yaptığı açıklamada Napoli'de kalacağını belirtti.

Napoli'deki geleceği konusunda haberler çıksa da görünüyorki Arjantinli oyuncu kulüpteki geleceğine konsantre olmuş.

Napoli'de mutlu olduğunu belirten Lavezzi, "Ne olursa olsun beklemek zorundayız ve geleceğim tam anlamıyla bana bağlı bir durum değil" dedi.

Arjantin'e döneceği yönünde haberler çıkan Lavezzi, böyle bir transfere sıcak bakmadığını belirtti.

"Boca Juniors benimle ilgileniyor. Arjantin'e dönmek için oldukça zor ve karışık bir durum yaratır. Parayı veya yeni bir sözleşmeyi düşünmüyorum. Tek düşündüğüm futbol ve en iyisini başarmak istiyorum"

Diego Maradona'nın Arjantin'ine de çağrılan Lavezzi, milli takım formasını taşıma onurunu sürdürmek istediğini belirtirken "Hazırlık maçı olsa da benim için Dünya Kupası finali kadar önemliydi. Takım havasına ve görevime alışmaya çalıştım. Maradona bana olan inancını gösterdi. Sezon boyunca da bu inancın karşılığını vermeye çalışağım" şeklinde konuştu.

logo_hp.png

Laz Hadi Yine BaLLısın, Seneye De NapoLi'ye Devam, ÇakaL CarLos Seni :D:D

Geri