Laptopta Bataryada Bi Anda Pci Kapanma Sorunu Yardım..!

BuNaLım

Bunalım
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar Bir Sorum Olucak Size Ben Asus F3SC Laptop Modelini Kullanan Bir Kullaniciym Ancak
Bugunlerde Farkettıggım Bır Olay Oldu..
Bilgisayarı Hep Fişi Sökülü Ve Bataryalı Kullanıyorum..
Ancak Bugun Fişi Soktum Ve Bataryalı Kullanırken Bi Anda Pci Kapandi Tekrar Denedim..
Bi Süre onra Pci Tam Olarak Kapanıyo Acaba Bataryammı Boşaldı Arkadaşlar Windows7 Kullanıcısıyım Yuksek performansda Çaliştırıyom Ancak Tekrar Prizi Takıp Açtıgımda Batarya %78 Dolu Gosterıyo Sizce Sorun Nedir Yardımcı Olursaniz Sevinirim Elektrık Takılıyken Hiç Bır Sorun Olmuyo ...

bataryanı çıkart direk elektrik ile kullan hem performans açısından daha yüksek verim alırsın hemde kapanma sorununu ortadan kaldırırsın.. bu ilk tahminim. 2. tahminimde bir parçadan kaynaklanan sorundan dolayı bilgisayarın kapanıyordur ilk söylediğimi dene yine kapanırsa birdaha açmadan garantisine gönder..

Batarya ların elektronik hafızasını oluşturan küçük bir donanımı vardır, bu donanım bataryanı ne kadar az kullanırsan kullan, aktif kullanım süresini hesaplayıp belli bir süre sonra "ömrüm bitti" ayağına yenisini aldırmasıdır.

Bu Gayrimüslim donanım üreticilerinin felsefesidir, makineyi ucuza satar, bileşenleri ile parayı kazanırlar.

Tıpkı bir yazıcının 80 lira, kartuşunun ise 130 lira olması gibi.
(Böyle bir durumda her defasında yeni yazıcı alırdım:))

bilgisayarın eski yada yeni olsun bataryanda kesinlikle sorun var.

servisle bi konuş bence.garantili ise sorun varsa değiştirirler ki sorun var gibi gözüküyor.

Geri