laptopa windows 7 yükleme sorusu????

marvini035

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar benim sorum bende hp compaq presario c798 dizüstü bilgisayar var vista business yüklü orjinal.... ben buna windows 7 kurmak istiyorum ama pek kendime güvenemiyorum yüklesem bir sorun olurmu özellikle driverlarla ilgili sorun driverlarda hata vs verirmi bilen arkadaşlardan yardım..:001_huh:

hp recovery dvd lerini olustur korkma.sonra istersen hdd yi sifirlasan bile eski gorunume doner.bole bole ogrenirsin....

driverler de sorun cikmayacakdir,vista driver ler genelde windows 7 uyumlu.lakin dogabilecek sorun etkinlestirme olacakdir, lisansli bir versiyon kullandiginiz icin yüksek versiyon farkindan dogan yeni bir lisanslama gerekecekdir, mevcut yöntemlerle kalici cözüm bulundugu söylenemez, forumda cesitli yöntemlerle etkinlestirme yapan yöntemler paylasilmis, deminde basetdigim gibi, upgrade(YÜKSELTME) yapmak suretiyle ücreti karsiliginda daha ucuza problemsiz bir sekilde kullanmaya alisdiginiz sekilde devam edebilirsiniz,,yinede tercih Size kalmis ! forumda temiz orjinal versiyonlar mevcut .kolay gelsin hayirli forumlar,

yapmanız gereken çook basit temiz bir windows 7 kuruyorsunuz (32 -64 bit)

- sonrada burdaki programı ( windows 7 loader 1.5 Relase 2 ) indiriyorsunuz...

- indirdiğiniz programa sağ tıklatıp yönetici modunda çalıştırıyorsunuz...

- açılan programdaki butonlaradan ınstall 7 loadere tıklayıp bekliyorsunuz....

- size bilgisayarı restart yapmanızı gereketiren bir uyarı açılıyor tamam diyerek sisteminizi yeniden başlatıyorsunuz....

- bilgisayarınızı açtığınızda windows 7 %100 orjinalliğe kavuşuyor...

test etmek için bilgisayara sağ tıklayıp özellikler deyip lisanslanmış olduğunu görürsünüz ayrıca başlat + çalıştıra winver yazıp enterleyin lisanslı olduğunu göreceksiniz

iyi günlerde kullanın.....

DİKKAT!

Arkadaşlar windows 7 kurulum yapılan bazı laptoplarda özellikle RECOVERY özelliği yüzünden kurulumdan sonra bilgisayarı yeniden başlatınca sistem recovery vistaya ayarlı olduğundan vista sistemini aramakta ve sonucunda ERROR hatasını vermektedir..

Bu hatanın sebebi buradaki loader değildir nedeni vista sistemlerindeki RECOVERY özelliğinden kaynaklanan bir tür uyumsuzluk durumudur

bu sebeple windows 7 kurulumu esnasında disk birimlerinin biçimlendirildiği bölümdeki birimlere llütfen dikkatlice bakınız orada eğer RECOVERY disk birimi varsa alttaki seçeneklerden biçimlendir diyerek sistemden kaldırınız ve kuruluma devam ediniz....

Download:
http://www.mediafire.com/file/hj4twdfgo5z/7loader 1.5_v2.

arkadaşlar xp yüklü olan laptopuma windows7 yüklersem D de olan belgeler falan silinirmi yoksa sadece C sürücüsümü etkilenir...lütfen acil yardım?

windows 7 yükledim laptopa driverları kendi tanıdı ve çok kolay format atmak hiç sorun çıkarmadan halledebiliyorsun...lisanslı hale getirmeyide üstteki verdiğim programla hallettim baya güzel oldu windows 7 xp den ve vistadan çok iyi.......

Geri