Laptop Wireless Görmüyor

Dean Winchester

SupernaturaL
Reaction score
0
Toshiba Satellite L505- 110 bi laptopum var. bağlı deil bağlantı yok olarak gözüküo. ZyXEL 300Mbps kablosuz usb adaptörüm var onu takınca en azından 20 tane buluo. takılı olmadııında hiç bi halt göremio. fn f8 fln yaptım gne olmadı. yardımcı olursanız cok sevinirim.

slm alk kardeş laptopun, modemdeki şifreleme yöntemleri wpa-wpa2 var onu destekliyormu desteklemiyorsa modemden ayarla wpa olarak normal olan bu olabilir ayrıca laptoptaki wriless bozulmuş olabilir...

Driver sorunu büyük ihtimalle driverini yeniden yükle.....

mrb,bır ıkı ay önce aldığım toshıba satellite L505-110 laptopumla aldığımdan bu yana evde kablosuz ağa bağlanamıyorum. ilk başlarda ağı bulabiliyorken, hiçbir değişiklik yapmama rağmen şimdi bağlantı yok diyor. ilk başta ağa bağlan dediğimde bilgisayarınızın ayarlarıyla ağınızın ayarları eşleşmiyor şeklinde uyarı veriyordu. modem airties rt-205,bu modemın aynısından kullanan başka bır arkdaşımın evinde bağlanabilıyor yada bır otel yada cafede bağlanabılıyor ama evde bağlanmıyor. çıldırmak üzereyım,bırkaç yere gıttım düzeltemediler,lutfen acil yardım.... [:x]

bu sorun ikinizdede varsa wifi kartında sorun var
yada driver yüklümü

switch kapalidir.

notebookunuzun ön tarafinda touchpad izasinda bir switch olmasi gerekir ona bakin.

kapali ise açin.

modeminizin ayarlarından kaynaklanan problem söz konusu gibi geldi bana

Geri