Laptop tavsiyelerinizi bekliyorm AcİLLL!!!!

aylinlove

New member
Reaction score
0
MErhaba Arkadaşlar sizlerden bir ricam olucaktı..

Dell M6400 64 bit olan bir laptopun performansına yakın daha ucuz bir marka model bilen warmı...

Bireysel kullanılacağı için m6400 çok pahalı olmasından dolayı alternatif aramaktayım yardımcı olursanız sevinirim tşkler şimdiden...

Sana şunu al diye bi tavsiyede bulamıcam ama eğer İstanbulda otırıyosan İstanbul Bilişim diye bir firma var laptopları ve lcd tvleri piyasadakilerden daha ucuz satıyolar. Her türlü servis ve garantide mevcut. Hangi Laptopu alacağına karar verdikten sonra fiyat araştırması yap bir de bu sitedeki fiyata bak. Ben Samsun Lcd tv aldım ve samsungun kendi satış mağazasında 2.250 TLye satılan ürünü 1.561 TLye aldım. Aradaki fark az değil. Buraya tıklayarak siteye ulaşabilirsin.

marka olarak toshiba ve asustan şaşma derim ben.

hele asusun yeni modelleri çok iyi.

toshiba zaten iyi =)

servis olarak en ii serviste asusta.

sakın ola hp ve acer alayım deme sakın...

tşkler arkadaşlar asus ve toshibayı inceleyim...

Fakat suda war istanbul bilişim markaları direkt kendi üreticisinden alıyor onun için ucuza satıyor eskiden teknik servisi sıkıntılı idi ama su anda nasıldır bişey diyemem...

Tavsiyeleriniz için tekrar teşekkürler...

tşkler arkadaşlar asus ve toshibayı inceleyim...

Fakat suda war istanbul bilişim markaları direkt kendi üreticisinden alıyor onun için ucuza satıyor eskiden teknik servisi sıkıntılı idi ama su anda nasıldır bişey diyemem...

Tavsiyeleriniz için tekrar teşekkürler...

ben gidip konuşmuştum bi sıkıntı olmaz dedi tabi sıkıntı olur dicek halide yok =)

ama istanbul bilişim asus satmıyo diye biliyorum.

Geri