laptop ses çıkışı sorunu

pehlione

New member
Reaction score
0
arkadaşlar merhabalar
laptopumun ses çıkışında sorun var giderilimii nasıl yapabilirim?
sorunum :
ses çıkışı bası patlak veriyor kulaklıklada böyle müzik seti veya ses sistemi bağladığımdada
bass bariz şekilde patlak gibi ses çıkıyor equalizerdanda ayarlama yaptım hiçbirşey değişmedi bunun nedeni nedir?

sesin ekolayzır dışında bir ayarı var +4 den -4 e kadar hatırlamıyorum tam ismini ama onu 0 konumuna getirirmisin?

sesin ekolayzır dışında bir ayarı var +4 den -4 e kadar hatırlamıyorum tam ismini ama onu 0 konumuna getirirmisin?
sanırım siz karaoke ayarını diyorsunuz zaten oda sıfırda usb ses kartı aldın yine aynı çıkışı verdi:(

denedim olmadı hiçbirşey
kafayı yiyeceğim

Ozaman Sen Onu Bi Servise Götürmende Yarar Var.

ses çıkışı güzel insan sesleri normal ama bas bozuk çıkıyor birtürlü çözemedim

bass bozuk çıkıyorsa ekolayzır ayarları gibi geliyor bana..
yada kesinlikle bilmediğimiz farklı bir ayarı vardır.

5kez format attım olmadı driver sürücüsünü güncelledim oda olmadı

ses kartının programında 3D gibi bir özellik varsa kapa. mikrofon açık kalmışsa onuda kapa birde böyle dene istersen.

Ya ben aslında şöyle diyeyim. Denetim masasında ses özellikleri ile ilgili bölümü biraz kurcala inanki benim başıma gelmişti böyle bir durum buradan düzeltmiştim o zamanlar onboard ses kartımı kullanıyordum. Şimdi creative ses kartı kullanmaya başlayınca unuttum o ayaları. ama dediğim gibi sadece ses denetimi (ekranın sağ altında bulunan o hoparlör simgesini tıklayınca çıkan :)) menüsüne bakma denetim masasındaki ses aygıtlarının ayarladığı yerlere bak. Özellikle hoparlör ayarları menüsüne dikkat et. (bu anlattıklarım xp için geçerli)

Geri