laptop kullananlar önemli

Obsessed

dead and gone
Reaction score
0
laptop kullanan birçok kişinin şikayeti ısınmadır.benimde öyle ancak ısınmayı engelleme şekilleri ve alınacak önlemler var
Dikkat:sakın laptop soğutucusu almayın laptopunuz elinizde kalır.nasıl elimde kalır derseniz laptopların kendi fanı vardır zaten bu fan işlemciyi soğutur soğutmasa fabrikalar çıkarmazdı eğer bi fan alırsanız altına koyarsanız o sadece altını soğutur içi soğumaz ayrıca laptopun kendi fanına ters etki yaptığı için fanınızı bile kırablirisiniz.
peki napıcaz:laptopun altındaki o yuvarlak boşluk içinde fan olan yer sol tarafta orayı boşluğa getirin mesela masadasınız sol tarafta 5cm lik boşluk bırakın merak etmeyin düşmez o olmadı kucağınızda kullanıyorsanız bnm gibi:durduruno fan yerini gine boş bırakın buz gibi olur ama ginede az sıcak olması lazım zaten laptop buz gibi olursa sistem kapanır.
ben bu yazıyı neye dayanarak yazdım:ben ankaranın teknik servislerindenim çok elime geldi bu sorundan deneyin teşekkür ediceksiniz.:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

merhaba.acer aspire 5600 laptop kullanıyorum. öyle ısınıyoki sanki kalorifer petegi.ve cok ısınınca bilgisayar kendini kapatıo.bu sorun neden kaynaklanıo olabilir?yardımcı olursanız sevinirim.

içindeki tozlanmadan ötürü kapanıyor.
teknik servise götürüp temizletmeni öneriyorum.

Geri