Laptop ekran kartı fiyatı

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Arkadaşlar bende toshiba A200 1cr laptop var
Ekran kartı 256 mb. paylaşımlı
Bu ekran kartı tomb raider underwrord u oynamaya yetmiyor
Ekran kartını değiştirmeye kalksam maliyeti ne olur acaba bilgisi olan varmı mesala
Paylaşımlı olduğu için anakartında değişmesi lazımmı
Masaüstü olsa hallederizde laptop olunca elimiz kolumuz bağlandı
şimdiden teşekkürler

laptıoun ekran kartı bildiğim kadarıyla değişmiyor dostum... yapabileceüin pek bişey yok maalesef

ekran kartı degısımı olmaz daha dogrusu ayrı parca halınde satılmıyor

laptop larda ekran kartı onboard dur. yanı anakartla beraberdir. degistirmeye kalkarsan yenı bır anakart alman gerekır kı hıc yapma bence. bi yenı pc bıle alablrsn ;)

ewet ekran kartı onboard pcyi çok iyi bilen bi tanıdıgın varsa bi parçalayın :) bakalım sökülüyormu ?

notebookta ekran kartı değişmez dostum.. bunu böle bilesin

ekran kartı değişimleri olmaz laptoplarda ........senin için en iyisi oyun oynamak için desktop kullanmam...laptoplarda oyun pek sağlıklı olmaz

saygılar.......

Arkadaşlar biraz ezbere konuşuyosunuz gibi geldi..Laptoplarda ekran kartı değişebiliyor.her laptop onboard olarak kullanmıyor ekran kartlarını.örnek olarak bendeki Fujitsu simens Amilo pro 2045 laptop 5 senelik bir laptop olmasına rağmen 128 mb paylaşımlı ekranmın 64mb değişebiliyor.(Bizzat çıkardım)..
saygılar..

8400 gs giti gidiyorda 69 tl satılık buda cahil bilgisayarcılara kapak olsun....

Malesef değişmiyo abi aynı sorunu bende çekiyorum ama Bitecek inşaLLah :)

Arkadaşlar, eğer laptopun ekran kartı onboard değilse ( ki genelde onboard olanlara marka vermez/belirtmezler) ekran kartı değişir. ama önemli ayrıntılar vardır. anlaşılması kolay olsun diye şöle anlatalım; ekran kartındaki girinti çıkıntılarla, sizin laptopunun kasası ve ana kartınızın üstündeki girinti çıkıntılar uyumlu olmalıdır. yeni alacağınız ekran kartının resmi ile kendi ekran kartınızı çıkarıp karşılaştırmalısınız (eğer alacağınız kartın resminin gördüğünüz resim olduğuna emin iseniz) yada alacağınız yerle irtibata geçip, laptop marka ve modelini söyleyip uyumluluğunu kontrol ettirmeniz gerekmektedir. laptopun, işlemcisi, ekran kartı, ram'i, hdd'si, klavyesi, monitörü, ekran meneşesi, kasası, lapaklarının tek tek hepsi değişebilir, çıkarılıp takılabilir! yardımcı olabileceğim bişi varsa PM ile ulaşabilirsiniz. sadece boşa ve ezbere tartışmamanız adına yazdım bu yazıyı. fiyatlar konusuna gelincede yelpaze çok geniş, masa üstü gibi değil. takacağınız laptopun markası bile etkiliyor alacağınız ekran kartının fiyatını.

Geri