Laptop Açılırken Mavi Ekran

redhouse1

New member
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar windows loader adlı programı kurduktan sonra bilgisayar restart etti ve başlarken windows 7 logosu oluştuktan sonra saniyelik bir mavi ekran hatasıyla yeniden başlatıyor otamatik olarak..güvenli mod la açmayı ya da diğer seçeneklerle açmayı denediğimde sonuç başarısız oldu(Hiç Biri Açılmıyor)

Acer Laptopu yeniden kurdum ama sonuç değişmedi yine mavi ekran hatası verdi.recovery falan da olmuyor.2 kez windows 7 kurdum format yaptıktan sonra ama sonuç aynı startup ta 3 tane windows 7 seçeneği görünüyor.

Yardım ederseniz sevinirim...

Windows kurulumunu tam manasiyla yapamadiginizdan dolayi bu sekilde hata almaniz normal.

Oncelikle sabit diskinizin sistem kurulu olan kismini tamamiyle bicimlendirdikten sonra yeniden baslatarak temiz bir kurulum yapmanizi tavsiye edebilirim.

Eger sizin icin onemli bir yedeginiz yok ise harddiskinizi tamamiyle bicimlendirerekte kurulum yapabilirsiniz. Yer boyutlamasini windows uzerinden de gerceklestirebilirsiniz.

Hocam böyle bir sorunla bende karşılaşmıştım loaderde sıkıntı vardı. Sorunu şu şekilde çözdüm :

Pc yeniden başlat F8 tuşuna saniyelik aralıklarla üst üste bas. Açılan menüden '' Bilinen son İyi yapılandırma'yı kullanma '' 'nın üstüne gelerek enter'le bilgisayarın sağlıklı bir şekilde açılması gerek açıldıktan sonra sağlam bir loader ile orijinalleştir. umarım olur. Yok olmaz ise Tek çözüm Zeytin'in de dediği gibi format.

tesekkur ederim sorun cozuldu yardimlarinizla

Geri