Laporta : "Inter, Messi'yi İstiyor"

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Barcelona başkanı Inter'in Messi'yi istediğini ancak Arjantinli yıldzın satılık olmadığını açıkladı.

56638_news.jpg

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Inter'in Messi'yi istediğini açıkladı.

Corriere dello Sport'a açıklamalarda bulunan başkan, "Messi satılık değil. Inter onu unutmak zorunda" dedi.

Ibrahimovic ile Eto'o'nun takası sırasında oldukça yakın ilişkilerde bulunaduğu Inter Başkanı Moratti'nin Messi'yi istediğini belirten Laporta, "Ona da Messi'nin satılık olmadığını söyledim. Bunun gündeme gelmesi bile yanlış" ifadelerini kullandı.

Barcelona başkanı, Şampiyonlar Ligi F grubunda 24 Kasım'da karşılaşacakları Inter ile ilgili olarak "O maç bizim için daha önemli. Inter son maçında Rubin Kazan'ı yenerek de gruptan çıkabilir. Onlara saygı duyuyoruz ama bu maçı kazanmak zorundayız" şeklinde konuştu.

logo_hp.png

Messi'yi kimse Barcelona'dan ayıramaz bence.. Zaten Messi'nin kendi beyanı "Beni Barcelona kovmadıkça ben burdayım." şeklindeydi. Çünkü Messi'yi Messi yapan Barcelona'dor.

Bileklerimi keseniz bordo-mavi akar diyenleri çok gördük :biggrin: (ronaldo yılardır sakat olduğu halde kadroda durmuştu sonra real e gitti):thumbdown: amma bu çocuğun onu yapacağını pek sanmam inşallah:melek

Dünya 1. sinden Dünya da ilk 5 te olmayan bir takıma mı gidecek

Haberin içeriği : Komik Haber Geyik ve Mizah Bölmünde olmalıydı :D

Geri