Lanet Chp Kestin Paramızı!!!!

ilhanay

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Ben Bir ünili Olarak Bu Chpnin Belediyerden Aldığmz Bursları Kesmesıne Anlam Veremıyorum.ya Bi Partideki Insanlar Bu Karad Mı Akılsız Olur Ve Bir Arada Olur.bizler Bu ülkenin Geleceğiiz Adamlar Bizim Ayda 75tl Aldğımz Bursa Göz Dikmişler.beyler Bunun Hesabı Sorulacak Onlardan.onlara Oy Verenlerde Bu Hesaba Dahil Olacak.seven Sevdiğiyledir.öyle Anlarımız Oldu Kı Okula Gitmeye Yol Parası Bulamadık.karlı Havada Yürüyerek Gittik.evet Doğru Bu ülkede Demokrasi Var Adalet Var Eğitime önem Var çok Doğru Insanda Vicdan Vardır Vicdan.....!

haklısın kardeş.ben lise sondayım şu an.ama seneye ne ypacagım onun derdindeyim.sanki çok fazla paraymış gibi buna göz diktiler

ben partilerle alakası oldugunu sanmıyorum tanıdıgı olan bursu kapıyor.bende akp li belediyeden tek kurus görmedim 5 senedir.lanet mi okuyalım.memlekette durum bu maalesef.

tanıdıgı olan tabi kapıyor o kanun ama hakkaten ihtiyacı olanların aldıgı da war.hakkaten helal olsun

öğrencilere Destek olunmaz ise Nasıl okuyacaklar?
Artık okumak için önce çalışıp zengin olacaksın Sonra okuyabilirsin.
Tabi Kaç yaşına girmiş olursun onu bilmem.
Gazeteler yazar 70 yaşında Üniverteyi bitirenler....

Allah öğrencilerin yardımcısı olsun hele bir de aile durumu iyi değilde desteği zayıfsa.
Bizde çektik yumurta yemekten civciv çıkarmak üzere olduğumuz günleri düşünürken ekmeğe katık bulamadığımız günler oldu. Desteklemek lazım.

paranın kesildiği falan yok saçmalamayın. tamamen belediyelerin işgüzarlığı bu. busrs parasını kredi yurtlara aktarıp ordan burs verilmesi gerekiyor. belediyeler bunu yapmadığı için burs kesildi. kocaeli belediyesi akp'li ama burs vermeye devam ediyor. pendik belkediyesi akpli o da burs veriyor. belediyelerin ndoğrudan burs verme yetkisi yok. bursu parasını kredi yurtlara aktarıp ordan vermeye devam edebiliyorlar.

o yüzden belediye burs vermiyorsa o belediyenin burs vermemek içn ya da chp'ye çamur atmak için yaptığı bir uygulama.

Ya ayda 75 lira diyorsunuzda o 1 günlük ihtiyacı olur üniversite öğrencisinin.Saçmasapan konuşmayın.75 lira mı sizi 1 ay idare edecek.Zaten btün çamurları chp ye atıyorsunuz.Biraz akıllı mantıklı konuşun o parayı çok istiyorsan git Başbakandan al o zaman.

Sen Burda Chp Ye Karşı Oluyorsun....75 Lira İçin...

Devlet Harçlara %500 Yapıcam Diyordu...Yapsaydı Ne Yapacaktın

biz ögrencinin durumu dioz.siz burayı akp-chp kavgasına cevirdiniz

arkadaşlar iktidar partisi akp dir. sizin burs aldığınız yer ise chpnin aldığı belediye imiş. şimdi akp eğer chp li belediyeye bütçeden para vermez ise sizede burs verilemez anlıyorsunuz dimi? sorun chp li belediyede değil iktidar olan akp dedir.

ya arkadaşlar neden hala bu chp savunanlar var??babanızın parası çok galıba.ya adamın verdiği cevaba bakarmısn 75 tl ile ne yapcaksın kı?bole bi düşünce böle bi zihnıyet var mı. eve çıktık diyelım üç dört arkadaş .kişi başı 100 tl düştü bunu çoğunu belediyeden aldığın burs karşılıcaktı.ama yok hala chpnin haklı oldğunu idda edenler var.kardeşim ozamn sen ver bana her ay 75tl chpyi karştırmayalım.rahmetlık kemal sunanın hababam sınıfnda damat feride o parayı bana ver sana bile bakarım sözü gibi:)arkadaşlar ben ne akpliyim nede başka bi parti sadece öğrenciyim.hakkımı kesenı eleştirmekte hakkımdır...ve kocaeli belediyesi tam 10.000 öğrenciye burs veriodu o arkadaş hesaplasın bakalım.ayda ne kadar yapıomuş..türkiyede temizlenecek çok parazit var ama her şey zamanında olacak inş.

feryal hocam ya öğrencinin halinden anlayan sizlersiniz saoğln ya

Geri