landan chatleşmek

ozgur6009

New member
Reaction score
0
sayfalara baktım windows tabanlı verilmiş yahu bir program ve adres verecek BİR babayiğit aranıyor

YOKMU YARDIMCI OLACAK...........

eft bende net meeting diyjem run a conf yazman yeter li ip yi weriosn konusuosn:D not : bide bnde bilmior m blki burda da war dır bi prog war butun landa ki msn i dinliosn ama trial i serial ini bulurum ama nesem ism acil hade byes

zorback' Alıntı:
eft bende net meeting diyjem run a conf yazman yeter li ip yi weriosn konusuosn:D not : bide bnde bilmior m blki burda da war dır bi prog war butun landa ki msn i dinliosn ama trial i serial ini bulurum ama nesem ism acil hade byes

arkadaşım seni anlamakta zorluk çekiyorum.lütfen türkçemizi bu kadar yozlaştırmayalım.bu durumda yardımcı olma gayretininde anlamı kalmıyor bilesin..

BEYAZÜLKE' Alıntı:
arkadaşım seni anlamakta zorluk çekiyorum.lütfen türkçemizi bu kadar yozlaştırmayalım.bu durumda yardımcı olma gayretininde anlamı kalmıyor bilesin..

aynen katılıyorum bu nasıl bi' dil? ben de anlayamadım...

Lütfen... biraz daha dikkat!

BEYAZÜLKE' Alıntı:

AYNEN KATILILIYORUM BEN DE BİRŞE ANLAMADIM
:D

Başlat/Çalıştır-winchat yaz. windows'un kendi programı istersen bunu kullanabilirsin.Başka bir alternatif ise. LanChat. buda kullanışlı bir program...Koay gelsin

Geri