Laiklik hristiyan işidir diyenler

Sagol güzerl çıkartımlar var .Yanlız güdümlü Atatürk,laiklik,gerçek din düşmanlarına bunları anlatamazsın.Onların kafaları emperyalistlerle ortaklık eden tarikatlarca tutulmuştur.Onlar kafalarına ne yerleştirmişse de doğru odur.İstersen binlerce belge diz önüne yarın yine dikte edileni okuyacaklar.

Laiklik hristiyan işi değildir, bugünkü tutumuyla başlı başına bir dindir.

Kimse Atatürk'e karşı değil, ki bu mümkün olamaz. Karşıtlık Atatürk'ün anıtının önünde at gözlüğüyle oturmaktır.

üzgünüm bunu söylemek istemezdim ama halkımıza din ile ilgili ne özgürlük verilse bu halk ipin ucunu kaçırır. Atamızın dediği gibi "Biz bu devrimi Türk halkına rağmen yaptık" sözde dine dayalı bir yönetime sahip bir devleti yıkmak yerine yepyeni demokratik bir ülke kurmak gerçekten mucize gibi.

Şimdi dogru söylemişsin çıkart hemen o tarikatın taktıgı at gözlügünü.

Tarikatçı olduğumuda nereden çıkardın; söylediğim şey seni ilgilendiriyorsa savun kendini, ilgilendirmiyorsa burnunu sokup çamur atma.

Atatürk'e düşman ama Türk bayragını avatar olarak kullanıyor.Sen onu kaldır yeşil bayrak yerleştir.

bayrağın patenti atatürkemi ait sanamı ait,send ekzııl orak çekiç koy oraya,seviyesizlik etme..avatarımdan sana ne ben soy şeceremi fatih sultana kadar indirdim sen nerdensin acaba..selaniklimisin moskovalamı???

şimdi nersini düzeltelim bu kadar yalanın hokkabazlığın içine düşmüş milletininancına küfrün adı laiklikse din gibi millete dayatılıyorsa .neyse başlıyalım bir yerinden ;
(Ağzından bir kez bile “Hedefimiz Avrupa’dır” sözü çıkmayan Atatürk’ü “AB’ci!” göstermek isteyenler, “çağdaş uygarlık” hedefini “hedefi Avrupa idi” biçimine dönüştürüyorlar..
Yalan...)hedef avrupa değildiyse şapka dahil her devrim niteliğindeki uygulamlaın kaynağını mısırdan suudi arabistandanmı almış. m.kemal.?musaır medeniyet diye gösterdiği yer ozamanın avrupası değilmiydi bize çini rusyayımı örnek göstermiş acaba?

(Yaklaşık 900 yıl öncesini inceleyen Atatürk, laiklik için Selçuklu Sultanı Tuğrul’dan esinlenmiş!..)tarihçi sıfatıylamı incelemiş te selcukluyu örnek almış m. kemal,ozamanın selcuklusu laikmiymiş pesss.halifeliğin hem dini em siyasi yönü olduğunu bilmiyorsanız tabi afallarsınız.hilefetin elden ele dönmesi islam aleminde güçlü olan devletlerin elinde turlaması bizzat elinde hilafeti tuttanlarca devredilmesi söz konusudur.islamın sancağının zelil olmaması anlamındadır.sizin deiğiniz gibiyse yeniden kurun hilafeti halife ayrı dursun cumhuriyet rejimi ayrı dursun ozaman.işlerlik kazandırın en azından vatikanın durumu ortadayken ne diye hilafeti dinden yada siysetten uzak bırakıyorsunuz.vatikan kalkıp elindeki yetkileri din özgürlüğü adına birilerine devirmi yapmış ..pesss.kaynak gösterdiğin yerde nutuk haaa unutmadan kabul edilimiş tarih tezi değil...

(Öztürk’ün çarpıcı açıklamalarının bir kısmı şöyle:
“Cami sayısı arttıkça, Türkiye’deki ahlaksızlıkta liste başına doğru çıkıyoruz. Cami sayısı arttıkça ahlaksızlığın azalması gerekmez mi?.. Türkiye’de dinci denen bir çete var. Ama milyonlarca samimi dindar var.”
“Maşallah Meclis Tarikatlar Konfederasyonu gibi. (100 bine yakın camide imamlara ödenen maaşları kastederek) İslam size, 2 katrilyonla namaz kıldırın demiyor. Bu namazlar kabul olmaz!.. Osmanlı bile 3 kıtada sadece 15 bin cami yapmıştı. Şimdi mescitleri de katarsanız, Cumhuriyet Türkiyesi’nde 100 bin oldu. Osmanlı camilerinin hangisinin altında dükkân vardı?.. Secdeler hakiki ve samimi olsaydı, Müslümanların ve Türkiye’nin hâli bu olur muydu?..”) y. nuri iyice zırvalamış.yozlaşma cami sayısınca artıyorsa kapatalım en iyisi camileri devletin kontrolünden çıkaralım ben bunu kabul ediyorum hiç olmassa zorlama hutbeler vaaazlar olmaz devlet ağzından resmi ideoloji dayatması olmaz camilerde imamları millet tayin etsin benden kabul siz ne dersiniz? ayrıca camiler yozlaşma kaynağıysa oraları yaptıran milletin elinden zorla alıkoyup milli şef dönemindeki gibi at ahırı samanlık depo olarak kullanıma açalım yatırımları bar-pavyon olarak milletin hizmetine sunalım yozlaşmayı engelleriz sanırım...pesss

(- “Ateizm mert bir kurumdur. Mertlikle cehenneme gitmektir. Ateist namuslu olabilir, riya yapmaz. Bir tek namussuz ateist görmedim, ama namussuz Müslüman gördüm. Bu ülkede, senelerce Kâbe’ye küfreden Müslüman gördüm.”
-(’Seçim öncesi Bülent Arınç’ın Dindar Cumhurbaşkanı seçtirmiyorlar sözü halkta tuttu, sözüm üzerine) “Tuttuysa, Allah bu milletin belasını verecektir!.. Abdestsiz namaz kılan binlerce onursuz var bu ülkede. Din üçkâğıtçılığına hayatım boyunca düşman olacağım.”)
din üçkağıtçılığına benden de pessss. siyesette tutunamayan yaşar nurii ateistten namus namaz kılandan namususuz inssan modeli çıkartmış ya daha ne denirki,kendi aile tutarsızlığına bile çözüm bulammaış biri,eşi açık kızı kapalıydı bir zamanlr aile içi demokrasimi diyor buna.

ya sözün kısası; bu sıkıntılı çamurlu yazıları acaba ergeneokonun kuyruk acısınamı yormalı sistemin kokuşmuş çarkalrının artık sona ermeye başlamısandan dolayı üzüntülerinizemi ?bitiyorsunzu beyler tükeniş başladı,bunlar doğun sancısı az daha gevşeyin derin nefes alın sakin olun ,kaçınılmazı yaşayın ama safra olmadan salya yapmadan...vesselam..

dediğine sen de inanmıyorsun

şu an çok beğendiğin Arabistan'da Kur'an'ı Kerim'in şeriatı değil orta çağ avrupasının şeriatı uygulanıyor.

şimdi nersini düzeltelim bu kadar yalanın hokkabazlığın içine düşmüş milletininancına küfrün adı laiklikse din gibi millete dayatılıyorsa .neyse başlıyalım bir yerinden ;
(Ağzından bir kez bile “Hedefimiz Avrupa’dır” sözü çıkmayan Atatürk’ü “AB’ci!” göstermek isteyenler, “çağdaş uygarlık” hedefini “hedefi Avrupa idi” biçimine dönüştürüyorlar..
Yalan...)hedef avrupa değildiyse şapka dahil her devrim niteliğindeki uygulamlaın kaynağını mısırdan suudi arabistandanmı almış. m.kemal.?musaır medeniyet diye gösterdiği yer ozamanın avrupası değilmiydi bize çini rusyayımı örnek göstermiş acaba?...

hedef tamamıyla avrupanın mimsiz medeniyetidir.Bir taraf sürekli çamur atarak yorum yapmaya çalışıyor.Çok Çocukça...Kendi yorumunu bir gerçek bir örnek ile açıklamıyorsan safsatadan başka bir şey anlatmıyorsun demektir.
Örnek : dedine sen de inanmıyorsun.

Yalan...)hedef avrupa değildiyse şapka dahil her devrim niteliğindeki uygulamlaın kaynağını mısırdan suudi arabistandanmı almış. m.kemal.?musaır medeniyet diye gösterdiği yer ozamanın avrupası değilmiydi bize çini rusyayımı örnek göstermiş acaba?

(Yaklaşık 900 yıl öncesini inceleyen Atatürk, laiklik için Selçuklu Sultanı Tuğrul’dan esinlenmiş!..)tarihçi sıfatıylamı incelemiş te selcukluyu örnek almış m. kemal,ozamanın selcuklusu laikmiymiş pesss.halifeliğin hem dini em siyasi yönü olduğunu bilmiyorsanız tabi afallarsınız.hilefetin elden ele dönmesi islam aleminde güçlü olan devletlerin elinde turlaması bizzat elinde hilafeti tuttanlarca devredilmesi söz konusudur.islamın sancağının zelil olmaması anlamındadır.sizin deiğiniz gibiyse yeniden kurun hilafeti halife ayrı dursun cumhuriyet rejimi ayrı dursun ozaman.işlerlik kazandırın en azından vatikanın durumu ortadayken ne diye hilafeti dinden yada siysetten uzak bırakıyorsunuz.vatikan kalkıp elindeki yetkileri din özgürlüğü adına birilerine devirmi yapmış ..pesss.kaynak gösterdiğin yerde nutuk haaa unutmadan kabul edilimiş tarih tezi değil...

(Öztürk’ün çarpıcı açıklamalarının bir kısmı şöyle:
“Cami sayısı arttıkça, Türkiye’deki ahlaksızlıkta liste başına doğru çıkıyoruz. Cami sayısı arttıkça ahlaksızlığın azalması gerekmez mi?.. Türkiye’de dinci denen bir çete var. Ama milyonlarca samimi dindar var.”
“Maşallah Meclis Tarikatlar Konfederasyonu gibi. (100 bine yakın camide imamlara ödenen maaşları kastederek) İslam size, 2 katrilyonla namaz kıldırın demiyor. Bu namazlar kabul olmaz!.. Osmanlı bile 3 kıtada sadece 15 bin cami yapmıştı. Şimdi mescitleri de katarsanız, Cumhuriyet Türkiyesi’nde 100 bin oldu. Osmanlı camilerinin hangisinin altında dükkân vardı?.. Secdeler hakiki ve samimi olsaydı, Müslümanların ve Türkiye’nin hâli bu olur muydu?..”) y. nuri iyice zırvalamış.yozlaşma cami sayısınca artıyorsa kapatalım en iyisi camileri devletin kontrolünden çıkaralım ben bunu kabul ediyorum hiç olmassa zorlama hutbeler vaaazlar olmaz devlet ağzından resmi ideoloji dayatması olmaz camilerde imamları millet tayin etsin benden kabul siz ne dersiniz? ayrıca camiler yozlaşma kaynağıysa oraları yaptıran milletin elinden zorla alıkoyup milli şef dönemindeki gibi at ahırı samanlık depo olarak kullanıma açalım yatırımları bar-pavyon olarak milletin hizmetine sunalım yozlaşmayı engelleriz sanırım...pesss

(- “Ateizm mert bir kurumdur. Mertlikle cehenneme gitmektir. Ateist namuslu olabilir, riya yapmaz. Bir tek namussuz ateist görmedim, ama namussuz Müslüman gördüm. Bu ülkede, senelerce Kâbe’ye küfreden Müslüman gördüm.”
-(’Seçim öncesi Bülent Arınç’ın Dindar Cumhurbaşkanı seçtirmiyorlar sözü halkta tuttu, sözüm üzerine) “Tuttuysa, Allah bu milletin belasını verecektir!.. Abdestsiz namaz kılan binlerce onursuz var bu ülkede. Din üçkâğıtçılığına hayatım boyunca düşman olacağım.”)
din üçkağıtçılığına benden de pessss. siyesette tutunamayan yaşar nurii ateistten namus namaz kılandan namususuz inssan modeli çıkartmış ya daha ne denirki,kendi aile tutarsızlığına bile çözüm bulammaış biri,eşi açık kızı kapalıydı bir zamanlr aile içi demokrasimi diyor buna.

ya sözün kısası; bu sıkıntılı çamurlu yazıları acaba ergeneokonun kuyruk acısınamı yormalı sistemin kokuşmuş çarkalrının artık sona ermeye başlamısandan dolayı üzüntülerinizemi ?bitiyorsunzu beyler tükeniş başladı,bunlar doğun sancısı az daha gevşeyin derin nefes alın sakin olun ,kaçınılmazı yaşayın ama safra olmadan salya yapmadan...vesselam..

En büyük pesssss sana olsun.Belgeli yazıyı bile gümbürtüye getiriyorsun ya pesler olsun sana.Son paragrafta yazdıgın sistemin çarklarınıkokuşmuş göstermeye kalkman varya artık iyice karanlık yüzünü ortaya koymuş.Ne yazık ki Atatürk'ün saglam temeller üzerine kurdugu bu Cumhuriyeti senin gibi bagnazlar kokuttu.Senin gibi tezat bir kişilik görmedim.Adam hem Türk bayragını avatar yapar hem de kokuşmuş sistem der mi yav.İnan senin gibi bagnazlar olmasa bu sistem öylesine bir kişiligini bulacak ama kokutuyorsun.

Yaşar Nuri'ymiş!!!!peh,zenginlerin,elitlerin imamı
ver yaşar nuriye 5 milyon dolar
seni cennet e angaje etsin
istersen ateist ol farketmez
yaşar hoca bu,uydurur kılıfını.Hatta yanında birde bonus,Ayşe Özgün,hergün!!!
hadi hayırlı olsun.

Yaşar Nuri'ymiş!!!!peh,zenginlerin,elitlerin imamı
ver yaşar nuriye 5 milyon dolar
seni cennet e angaje etsin
istersen ateist ol farketmez
yaşar hoca bu,uydurur kılıfını.Hatta yanında birde bonus,Ayşe Özgün,hergün!!!
hadi hayırlı olsun.

Yaşar nuri sizin tarikata suı taşımıyormu?

Neleri tartışıyoruz,vay halimize..

Yaşar nuri sizin tarikata suı taşımıyormu?

Bak güzel kardeşim
sataşma.Sövünce şikayet ediyonuz.Kankanız banlıyor.
Şu kelimelerden senin gibi okumuş,yalamış bir adamın çıkartabildiği bir tarikat üyeliği ise
ben TÜRKİYE MİLLİ TARİKATI na üyeyim.Duymadın dimi adını
Şimdi kurdum.Bu kadar seviye yoksunu olunmaz.İllaki kışkırtacaksınız,sonra akraba olacağız.
Olmuyor,yakışmıyor.Konuya yapmışız yorumu.Sende konuya yap yorumunu,sonra çocuklar gibi bana şunu dediler,bana bunu dediler diye ağlamayın.Sataşmazsanız ,sataşmazlar.
Gece vakti bir yerlere hayvanlar gibi saldıralım(teşbihte hata olmaz-fare07 nin özlü sözüdür) taktiği yemez artık.
Şu Baykal dan farkınız yok.İşinizi hep biz bilircilik.Olmadımı sataşacaksınız.
Şimdi sen sataşınca bir halt olmazda,
biz yazınca olur
neyse sen benim tarikatı bırak
kendi lüx tarikatlarınızda dininizi tefsire devam edin
nasılsa yakında din de yalan diyeceksiniz.Dünya yalan zaten.

Ne demiş bir ünlü düşünür:
Her türban konusuna hayvanlar gibi saldırmak sevaptır.

Geri