laftan anlamayan birine ne kadar katlanabilirsiniz?

güzel sözden anlamayana ne yapılır?

• tahammül edilir.

Kullanılan: 6 26.1%
  • tekme tokat dövülür.

Kullanılan: 17 73.9%

• Kullanılan toplam oy
    23

bluetılsım

мανі вüyü
Reaction score
0
Öfke Resitalimde Dilsizdim Ben, Konuşan Gözlerimdi
güzellik ve iyilikten anlamayan bir kişiye ne kadar tahammül edersiniz ben çok merak ediyorum sayın hackhell üyeleri. benim başımda bir tane denyo var acaba benmi çok sabırsızım yoksa çokmu kolay kızıyorum. sizlerle bir karşılaştırmak istedim kendimi.:eek:

söylediğin kişi forumdan birisi ise konu yanlış yerde

forumdan değilse konu yine yanlış yerde

biraz açıklama yapsan :S

edit:anket konusu yaw bu

valla ne demek istediğini daha açık şekilde yazsan akadaşlar yardımcı olur

bıraz daha acıklama yapmalısın ayrıca konuyu onerıler sıkayetlere acmıssın

burasıyla ılgıı bır konu mu anlayamadım ben

senin için değerli biriyse sonuna kadar tahammül edilir bence

benim bir arkadaşım var biz o i..ne için yanlışlarını görmesi için hatalarını söylüyoz o i..ne benim yaptığım herşey doğru diyo sizce sabrın sonu selametmidir.herşeyi güzelce izzah ediyoz ama anlamıyo en son çare tekme tokat kalıyo doğru bir çözümmü size bir danışmak istedim:eek:

örneğin bir arkadaşın çok sarhoş olursa ( çevreye rahatsızlık verecek derecede )
ona her türlü ayıltma yöntemini uygularsın bir arkadaşı olarak
soğuk suya sokmak,tekme,yumruk vb. güç kullanmak gibi : )
bu durumda ona benzemiş,olayın içeriğini bilmememkle beraber
bence yapılması gerekenleri yapın bir arkadaş olark ilerde pişman olmayın

samimiyetime bağlı çok yakınsam tabi tahammül ederim ama 3 günlük beş günlük dostlar için hiç tahammülüm yoktur

biz ona gerçekleri görmesi için elimizden geleni yaptık ama yinede ben herşeyi bilirim diyo sevgili arkadaşım. biz onu buzlu suya bile soktuk ama nafile yaptığı şeyleri kabul etmemekle beraber başkalarına çok güzel iftira atmasını biliyo bu sevgili arkadaşım ama yinede öfkeyle kalkıp zararla oyurmamak lazım biraz daha duyarkı olmaya çalışacağım

adamına göre değişir çok sevdiğim bi arkadaşımsa sabaha kadar anlatırım anlamassa akşama kadar gene anlatırım.Deger olarak bir anlam ifade etmeyene bir kez anlatırım sonra muhabbeti kapatırım.

tabiki tekme tokat dövülür nasıl tahammül edecen kardeşşş:mutlu:

2 kez tahammül ederim 3. de ben de onun kalbini kırmaya başlarım artık...

Geri