LüTFEN YaRDIM EDeRMiSİNiZ_???

by_hacker_area

New member
Reaction score
0
Windows Xp Sp2 Download ETTiM

NeRo İLe NaSıL KaLIP CD Sİ HaZIRLaYaCaGıM SONRaDa İSO İMaGi İLe YaZDıRCaM

LÜTFeN yaRDıM

YaDa HanGi PRoGRaM La YaPaBiLiRiM KaLIB İŞLeMİNi DoWNLOaD LiNki

WeRİRSeNiz SeViNiRiM BİDe TüRKÇe OLuRSa

LüTFeN AMA YaLWaRıRIM Bi ÇÖZüM YoLu GöSTeRiM ABİLeR

LüTFeN AMA HaDi YaRDıM eDiN ABiLeR

Link: http://www.slysoft.com/en/clonecd.html
Şimdi Sana Düşen Bu Programı İndirmek Ve Bunla Yazmak Veya İmg Almak Herneyse Programın Tr Desteği Vardır Onun İçin Rahat Rahat Cd Kopyalayabilirsin CloneCd Buişin En Kolay Çözümüdür Sana Kolay Gelsin Versyon Numarası Sayesinde Hemen Crack Bulabilirsin İndirmeye Korma Crack Bulamam Diye 30 Günlük Deneme Sürümüdür Ok ...

ABi AMA YaZDıKTaN SoNRa CD Yi TaKıP ReseT ATTıGıM Da OToMaTiK BaŞLaTıRMı XP YüqlemesiNi _???

Windowsmu Kurcan Şunu Açık Açık Bi Anlat Bakem Tam Olarak Ne Yapmak İstiyorsun
?

eger kopyaladıgın xp cd si boot lu ise
image alıp yazdıgın cd de bootlu olacaktır
onun için yüqleme başlayacaktır
yanlız pc açılışını cd-r veya cd-rw den die seç
bunu da bios a girerek yaparsın

ABi beN WiNDows Xp Sp 2 Download ETTiMDe ONu Cd Ye NaSIL YaZaBiLiRiM NoT YaZıYoRDu İso Dosyasını seçip yazdırabilirsiniz diyordu da abi nasıl yapcam ben normal yazdır dım abi cd yı takıp reset atıyorum kurulum başlamıyor

karmina684' Alıntı:
eger kopyaladıgın xp cd si boot lu ise
image alıp yazdıgın cd de bootlu olacaktır
onun için yüqleme başlayacaktır
yanlız pc açılışını cd-r veya cd-rw den die seç
bunu da bios a girerek yaparsın

ABi BooT LU DeĞİL ZaTeN F8 e basınca cd sürücüleri seçenekleri çıkıyor onu biliyorum abi imagesini nasıl alcam bi anlatırsanız sevinirim

ABİLeR CeVap BeqLİYORumMM

Ne bu hal ya paso flood ya qardeshim cvp wericeq adam saten werir senin arqa arqaya yasmanın ne etqisi oluoqi ?

Nyse gelelim problemine
winrar warsa maqinada onunla iso u ach bi klasor e we o klasorun ichndeqileri cd ye yasdr büyüq ihtimalle boot cd dir
..

http://www.hackhell.com/showthread.php?p=485594#post485594 bide 2 qes achmıshsın qonuyu cX.. cX..

ABi İSo DoSYaSı SeTuP DoSYaSıMı OLuYoR İSMi Ne_???

İso Dosyası winrar arşivi oluyorsa abi çıkardım bir klasöre ölemi

kardeş çikar bir dosya yada masa üstüne fark etmez ordan çaliştirsinsin benim anlamadiğim sen cd yazmayi bilmiyorsun yoksa windosu kurmayımı anlamadim cd yazmada zaten bibişi yok bide internetten windosu indirdim diyorsun bu indirdiğin ye sağlam bir yer değilse zaten hata verir bunu ne gerek var git bir esnaftan 2 millyona kopya windos s2 al internetten indirmeye değmezz:D

oke

HeR keSe teSeKKuRLeR AMA BeN Cd YaZMaYı CoK iyi BiLiyoRuM AMA YaZIYORUM CD DEN reset atınca çalışmıyooorrr

Yaww İndirdiğin İmg Bozuktur Cd'e Çekemediysen Boot Etmiyorsa Başlatırken İmaj Bozuktur .... Haa Sen Şimdi Bios Ayarınıda Yapmamışsındır Aslanım Bak Yapcağın Şu Biosa Giriyorsun Bootdan 1.yi Cd Olarak Belirliyorsun Bunu Yapmazsan Cd'den Boot Etmez Onuda Unutma 2 şıkkınvar Ya Biostan Başlangıc Sürücüsü Cd Olarak Atanmamış Diyeride Cd Bozuk Veya İndirdiğin img Hatalı . Bunları Yaparsan Mutlaka Çalışır... Millet Nakadar Format Meraklısı Yawwss??? Neyse Sana Şimdiden Kolay Gelsin...

Rar'ı Marı Karıştırma Dahada Kafan Karışır Sen Benim Değim Sitilde Dediğim Programla Cd'i Yaz Bak Nasıl İşini Görüyor ...

Walla ST_ANGER Bende Sana Katılıyorum Chat'e Döndü Bu İş Neyse Artık Benden Bukadar Birazda Başkaları Destek Çıksın Ne Yapalım Yawss Anlatıyoz Anlatıyoz İnatla Anlamıyor Alala... :)

ANLaDıM HeR KeSe TeSeKKuRLER

Geri