BIOS deli sacmasi olurmu öyle sey isletim sistemlerinin siralanis sekilerini orada göremezsin orada boot edilecek masTER sekilleri hangi sector olarak hardisk 0-1-2-3 >Floppy>usb>CD rom vbenzeri aygitlardan yüklenilmis isletim sistemlerinin boot etmesi saglanabilir, siralama isletim sistemlerine göre degil bagli olarak görünen donanima göre ayarlanir,
bios isi kafa karitirmakdan baska hic bir ise yaramiyacakdir, arkadasim, sen bir onceki mesajimda ki islemi yapdiN mi ß simdi sisTem ayarlarindan gelismise tiklayip boot ini buraya kopyalarmisin NEYMIS BU BOOT MESELESI BIR GÖRELIM BU SORUNU BU KADAR BÜYÜTMENIN ALEMI YOK CÖZÜM VERILMISKEN BOS YERE KAFA KARISTIRMAYALIM ::
START>msconfig>admin>OK >START(Boot.ini) BURADA ISARETLEYIP CIKACAKSIN NEDEN BU KADAR ISI YOKUSA SÜRÜYORSUN ANLIYAMIYORUM;
en son care BILGISAYARIM sag tiklayip özelliklerden yönetim secenegini sec oradan lokal hardisklerini göreceksin ! AKTIF olan yani boot yapan olani disindakini otomatik olarak BOOT YAPAN c: olacagindan D tiklayip FORMATLA secenegini YINE YÖNETICI OLARAK KULLAN; olay bu kadar lakin istersen tamamen kaldirmak icin bilgisayarini CD rOM DAN baslatip dil ve böyle seceneklerinden sonra tamir secenegi uzerinden command yani komut modun da acip ACILACAK SIYAH ZEMINLI PENCEREYEasagidaki sekliyle yazip beklemek
FORMAT D: hadi bana eyvallah bu kadar yazi yazdim umarim cekinmeden birazcik okuma aliskanligimizi gelistiririz,,,