Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar benim sorunum usb ile ilgili. bilgisayara taktığım zaman bilinmeyen aygıt diyor. resmini de yükledim yardımcı olursanız çok sevinirim. LİNKLER: http://i44.tinypic.com/34y6ujo.jpg
anakartının modeli ne ? bazı anakartlar usb ayarlarını hızlarını duzenleme gıbı bır secenek sunuyor. Bu secenekten bır ayar değişikliği belki tanınmıyor olmasına neden olabılır... ayrıca taktıgın surucuyede bakmalısın.Farklı bir donanım takmayı deneyebilirsin.Son olarak işletim sisteminde bu sorunu yasamadıgın bir sistem geri ykleme noktası war ise, sistemini bu zamana geri döndürmekde çözüm olabılır.Zira sistemine Bu probleme neden olabilecek bir zarar gelmiş olabilir... kolay gelsin..
benim bilgisayar toplama. ati rodeon amd 64X2 nvidia.. eğer yazamadıysam özelliklerini nerden bulacağımı yazarsan bende hepsini yazarım kardeş. kusura bakma pek anlamam da.
programı indirdim, benim sorunum neden kaynaklanıyor onu öğrenmek istiyorum. bios ayarlarına baktım ama orada bir sorun yok. Anakart Adı: Asus M2N-MX SE, Anakart Çipseti:nForce6100-430, CPU Türü: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2100 MHz (10.5 x 200) 4000+. yardımlarınızı bekliyorum