Lütfen Yardım

benimde flash diskim icin ayni sorun var sebebide virus programinin auto run dosyasini virüs gibi algilayip silmesinden kaynalaniyor (saniyorum ) fakat otomatik çaliştir bolumu oldugundan açmada sorun yasamiyorum..

Dostum ne zamandan beri bu sekilde formattan sonra falanmı oldu bu yoksa pc normal sekilde calısırkenmi!

D diskin biçimlendirilmemiş

JacкSσηєS Simdi söle d: ye format atmadım c: ye attım format atmadan oncede böle bi soruna karsılastım acaba isletim sistemını yenıden yüklesem sorun cözülebilir die düşündüm ama d: ye de su anda format atmam imkansız Yüklü bi arsivim oldugu için sıkıntıdayım. Ivır zıvır olsa silicem :) ama yok yanı ve bu durumdan fena sıkıldım :)

xp yi tekrar kursan sorun çözülmez arkadasım. D diskin ya bad yedi yada farkında olmadan yanlısLıkla yanlıs biçimlendirdin D'yi. Sanırım yapcak bişey yok arsivin gitti malesef!

ARsivini bildigim kadarı ile hiç bi sekilde alamazsın. Mecburen D'yi biçimlendirmen gerekicek.

Bakalım baska bilgisi olan arkadaslarda paylassın onlar belki çözüm bulabilirler. Eger mümkünse sistemi geri yüklemeyi bir dene. Tabi formattan sonra bi kac gun gecmişse.

bilgisayarında virüs var kaspersky bu işi halleder

D'ye Autorun Atan Bi Virüs Bu. Ordaki Çubuğa D:/ Yazdığın Zaman D'nin AçıLması Lâzım. Bunu Artık AntiVirüs ProgramLarının Çoğu BuLuyor Tâbi GünceLLemeLerini Yaptıysan.

bu werceğim programı açın anında silsin sadece bu virüsü silmeye yarayan bii program bu olay Activexdebugger32.exe virüsünden kaynaklanıyor

" Activexdebugger32.exe " norton,kaspersyk, nod32 v.b. anti vürüs sistemlerinin tanıyamadığı ve müdahale edemediği bir virüs.

bu bir trojan.. sisteminize girdiği zaman C ve D sürücülerini ağ üzerinde "PATRON1" ve "PATRON2" adıyla paylaşıma tam erişimli olarak açıyor. işlemcinizi %100 kullanarak pc nizin donmasına neden oluyor. hatta bazen bilgisayarınızı açtığınız zaman masa üstü simgeleri çıkmadan öylece kalabiliyor bilgisayar..

bu durumda yapmanız gereken şeyler!
bu erkanda kalınca bilgisayar Ctrl+Alt+Del yaparak görev yöneticinizin işlemler bölümünde çalışan "activexdebugger32.exe" adlı işlemi sonlandırın. "dosya" bölümünden "yeni görev" seçerek "regedit" yazın ve kayıt defterinde "düzen " menüsünden "ara" seçerek "activexdebuger32" adını arayın. bulduğunuz bütün verileri silin. sonrakini aramak için kısaca "F3" tuşunu kullanabilirsiniz.. bilgisayarınızı yeniden başlatın. sorun hallolmuş olacaktır. ama henüz virüsten kurtulamadınız bunu unutmayın..

NOT: Bu Programın Çalışması İçin Bilgisayarınzda .NET Framework 2.0 Yüklü Olmalıdır.

"Dracula Virüs Temizleyici V.2.3" ve "NET Framework 2.0" birlikte verilmiştir

http://rapidshare.com/files/87595616/DRACULA_Virues_Temizleyici___V_2.3_2_by_AkrepKral.rar
bu program alayını halleder

bu werceğim programı açın anında silsin sadece bu virüsü silmeye yarayan bii program bu olay Activexdebugger32.exe virüsünden kaynaklanıyor

" Activexdebugger32.exe " norton,kaspersyk, nod32 v.b. anti vürüs sistemlerinin tanıyamadığı ve müdahale edemediği bir virüs.

bu bir trojan.. sisteminize girdiği zaman C ve D sürücülerini ağ üzerinde "PATRON1" ve "PATRON2" adıyla paylaşıma tam erişimli olarak açıyor. işlemcinizi %100 kullanarak pc nizin donmasına neden oluyor. hatta bazen bilgisayarınızı açtığınız zaman masa üstü simgeleri çıkmadan öylece kalabiliyor bilgisayar..

bu durumda yapmanız gereken şeyler!
bu erkanda kalınca bilgisayar Ctrl+Alt+Del yaparak görev yöneticinizin işlemler bölümünde çalışan "activexdebugger32.exe" adlı işlemi sonlandırın. "dosya" bölümünden "yeni görev" seçerek "regedit" yazın ve kayıt defterinde "düzen " menüsünden "ara" seçerek "activexdebuger32" adını arayın. bulduğunuz bütün verileri silin. sonrakini aramak için kısaca "F3" tuşunu kullanabilirsiniz.. bilgisayarınızı yeniden başlatın. sorun hallolmuş olacaktır. ama henüz virüsten kurtulamadınız bunu unutmayın..

NOT: Bu Programın Çalışması İçin Bilgisayarınzda .NET Framework 2.0 Yüklü Olmalıdır.

"Dracula Virüs Temizleyici V.2.3" ve "NET Framework 2.0" birlikte verilmiştir

http://rapidshare.com/files/87595616/DRACULA_Virues_Temizleyici___V_2.3_2_by_AkrepKral.rar
bu program alayını halleder

Aynen bu şekildede bu link ölü sen dracula prog. bul yükle virsünü temizle...

Eğer D: Sürücünde bilgin azsa onları c'ye yada başka bi yere yedeklemek ve d'yi biçimlendirmek.O zaman düzelecektir.

Geri