Lütfen Yardım

Kemalizm

New member
Reaction score
0
Pc tools antivirus kullanıyordum sonra bilgisayar aniden yavasladı bi ara vede baslat cubugundaki sagdaki kucuk simgeler kayboldu vede bazen internete girdigimde salak salak windows antivirus yukleyin diye sayfa aciliyor.panda antivirus 2008 i yukledim tarattim 43 tane sakıncalı program cıktı bilgisayarın hızı duzeldi ama sag alttaki kucuk simgeler hala yok napmaliyim.2000 kusurluk sarkı listem var , formatsiz halledemezmiyim arkadaslar , yardım edebilirmisiniz???

şarkılarını c den d ye alırsın c ye format atarsın bundan bişey yok cıkmayan simgeler saat tarafındaki simgelermi

evet arkadasım sadece saat cıkıyor

oks hocam bisiler tariyo suan ilginc restart dedim panda taramasından sora suan checking file system on c diyo bisiler tariyo bakalim hayırlısı:)cakmiyozki bu islerdende hackhell sayesinde iki bisiy ogrendik yoksa bizim bilgisayar bilgisi msn ve limewire dan ibaretti:)

dedigini yaptım hocam secili simgeler.bide benm bilgisayarda sadece c sürücüsü var flashdisk falan da yok sarkıları mecbur cdye yazcam.bilgisayarın hızı gayet iyi ama iste simgeler hala cıkmıyo.bu error prepairer gibi programları deniyorum hackhell den indirerek ama onlardanda bi fayda yok mecbur format atmak zorunda kalcam....

hhd kac gb kardes senin işletim sistemini servis falan yuklemişse d bölümünü yapmıslardır. c de ne kadar görunuyo. eger bi eksiklik varsa d yi göstermen gerekecek. birde cd rom ismi ne=) eger d yazıyosa sanırım biçimlendirme yapılmamıstır!

Yardımcı olmaya calısırız

hocam ilginize tesekkurler saolasın panda halletti taraya taraya yaklasık 100 tane virus buldu panda ve problem kendiliginden halloldu.saolasın...

hocam c\windows\system32\xdjqurvx.dll de hata var diyo bazen iternetteyken bu cıkıyor bie inte kasio???

Geri