lütfen yardım

irfanaktas

Banned
Reaction score
0
arkadaşlar şimdiden ilğiniz için teşekkür ederim.benim sorunum bağlantımda telefon açılınca benim bağlantım kopuyor konuşma bittikten sonra kendiliğinden düzeliyor telefon çalmadığı sürede sorun yok.splıtter diyecekseniz değiştirdim yine çözülmedi lütfen yardım edin hiç birşey download edemiyorum
şimdiden teşekkürler

aynı sorun bende de vardı ama alıştım. genellikle geceleri download yapıyodum eheh .. ya onun bi çözümü var, anlatmışlardı bana ama o sıralar o işle uğraşamadığımdan unuttum.. umarım yardım eden çıkarda ben de yararlanırım ..

bende gece download yapıyorum ama gündüz telefon çalıcak diye korkuyorum :vur

bilen arkadaşlar yardım ederlerse çok sevinirim

sprinter den önce paralel ve şase olmasına dikkat et bağlantıların normalse direkten yada santralden kaynaklanıyordur sen ara türktelokomu senin hattını kontrol edip tekrar seni arıyolar ayar yaptırıyolar kolay gelsin.

Paralel telefon mu kullanıyorsun?

Splitter'ın bağlanmasındaki yanlışlık da problem yaratabilir.. Sıralama şöyle olmalı:

Dışardan gelen hat --> Splitter --> Telefon ve Modem

Paralel telefon olmamalı eğer olacaksa 2.Bir splitter gerekiyor.

Oda şu şekilde

_________________ --->Splitter -> Modem ve Telefon
Dışardan gelen hat --
_________________->Splitter -> Telefon

ben de 2-3 aydır kopmalar yaşıyodum ttnet ten fayda olmayınca kendim bişeyler yaptım ve şu an kopma yaşamıyorum
önce tüm kabloları değiştirin tabi splitterı da
bi de bu telekomdan gelen ve evde bağladığımız kırmızı mavi teller var işte onları da fazla dolamadan birbirine bağlayın
ben bunları yaptım ve sorun yaşamıyorum inş. sizde de işe yarar çünkü çok can sıkıcı bi durum :mad:

arkadaşlar teşekkürler sorun çözüldü .sorunum paralel telefonumdaymış ayırdım sorun çözüldü tekrar teşekkürler

Geri