lütfen yardım!!!

Myz

New member
Reaction score
0
s.a arkadaşlar arkadaşın iş yerinde msn veya herhangi chat programı yüklenmiyo bunun bir çözümü varmıdır tam yüklemenin yarınsa admin falan bişeyler yazıyo ne yapabilirim ?

Sorunu anlayamadım bab :( downloaddamı sorun yoksa Setup yaparken mi?

setup yaparken kurmuyo yani programı msn kuramadık bir türlü engelleme var heralde

Ğüvendik Duvarı engellio olabilir veya bi Anti-virüs Filam ama Kesin emin Değilim Denemekte Fayda vardır Kardeş...

ama admin alakalı birşeyler yazıyo ingilizce yok anlayamıyorum genede bakarım sağol

Kanka Sen Bi SS(ScreenShot) Al Foruma Ataçla Bakayım Sana Yardımcı Olabilirim Ayrıca Bilgisayarın Hakkında Detaylı Bilgi Ver İşletim Sistemi Falan. Ancak Bunları Yaptıktan Sonra Sorununa Çözüm Bulabiliriz....

Şirkette Kullanılan her client'ın yetkı kısıtlaması vardır.. Denetım masasınada gıremıyorsunuz ve program kaldıramıyorsunuzdur mesela... Yapabılecegınız teksey makınada Local admin olup ( Açılısta administrator şifresi ile Etki alanında değil bilgisayarda Açmanız lazım oturumu) Genelde Bılgı ıslem burdakı sıfreyı es gecebılıyor Kullanıcı adı kısmına administrator yazıp şifre kısmınıda bos bırakıp altta etkı alanı kısmınıda Bu Bılgısayarda olarak degıstırırsen oturumu açma ıhtımalın yuksek.. eger olursada orda ıstedıgın programı makınana kurabılırsın...

sağol dark angel yarın denerim olmassa arkadaşın dediği gibi resim olarak veririm bunu çözmem lazım işime yarıyacak arada ilgi için sağolun

dürek olalar bilgisayarlara chat blocker yüklenmiştir...bu nedenle chat yapamazsın...ama sanıyom bunları ortadan kadırmanın yolları war...onuda ben bilmiyom ama

arkadaşlar bu konu diğer alana taşınıyor donanımla ilgili bir kısım göremedim...

eğer domain ortamında çalışan bir pc kullanıyorsan dark'ın dediği gib admin tarafından her client'a farklı farklı yetki kısıtlaması uygulanır.pc ni açarkan kendi kullanıcı adın dışında administrator olarak ikinci bir kullanıcı daha varsa mutlaka öyledir.yani yetki kısıtlanmış.
değilse mmc konsoldan kontrol edebilirsin.yani admin değil ama o pcde local olarak öyle program kullanımı yasalanmış olab,ilir

abicim bilgisayarını administrator şifresi ile açarsan her şeyi yükleyebelirsin. senin kullanıcı adın muhtemelen kısıtlı kullanıcı. bu durumu da kaldırırsan no probem. benim iş yerimdede böle bir bilgisayarvardı bu şekilde çözdüm problemi. beyaz ülkede bir nebze açıklamış olayı

Ne alaka abi donanımla :)

Geri