lütfen yardım edin

mam_92

New member
Reaction score
0
arkadaslar merhaba elimde şu anda palitin hd 4870 ekran kartı var benim powerdan bitane kablo geliyo kartta 2 tane var bitek onu taktıgımda çalışmıyo bilgisayar ekran geliyo ama uyarı geliyo 2 tane kablomu takmam gerekiyo ? lütfen yardım edinn

6 delikli yani 6 pinli bir giriş var o kartlarda güç besleme kablosu ya powerında o kablodan yok senin yada powerın gücü yetmiyor açmaya

powerım da bitane var bitanede ayrı olarak mı takmam gerekiyo ?

şimdi eran kartını anakarta takıyorsun sonra güç besleme girişi var kartın sağ tarafında olması gerekiyor 2 adet 6 lı giriş oraya uygun kabloyu takman gerekiyor sende 1 adet varsa 1 ini tak ama çalışmıyabilir sanırım 2 yuvayada kabloyu takman gerekiyor. Ayrıca kutu içersinden 2 adet o güç besleme kablosundan çıkıyor olması lazım eğer elinde kablosu varsa 2 sinide tak

evet 1 tane takınca çalışmıyo :S

4 pinli 12 volt çıkışları varya power ın (IDE HDD lere taktığımız)onları dönüştüren dönüştürücüler var onlardan alabilirsin yetiştiremiyorsa biri

Çok teşekkürler arkadaslar

Senin kasanın power ı 550 den aşağı ise yetmez boşuna uğraşma.. Bence kasanın power ının değiştir...

Senin kasanın power ı yeterli olmayabilir en az 550 watt olmalı bence kasanın power ı yetersiz onu değiştir.

mrb notebook ta video izlerken ya da oyun oynarken ekran tam ekran olmuyor ... dünden itibaren ,,, ne sorun olmuş olabilir.. yardımınız için şimdiden teşekkürler

mrb notebook ta video izlerken ya da oyun oynarken ekran tam ekran olmuyor ... dünden itibaren ,,, ne sorun olmuş olabilir.. yardımınız için şimdiden teşekkürler

videoyu izlerken videonun üsütne bir kere tıklat sonra ALT ve ENTER tuşlarına aynı anda bas bakalım tam ekran olacakmı.

videoyu izlerken videonun üsütne bir kere tıklat sonra ALT ve ENTER tuşlarına aynı anda bas bakalım tam ekran olacakmı.

cevap için teşekkürler ama o değil sorun oyun oynarkende ekranın tamamını kullanmıyor sorunun neden olduğunu bulamadım nasıl düzeltilir... ekran kartında bi problem olmuş olabilir mi..

Sürücüyü güncellemeniz ve yeni flash yüklemeniz belki sorunu çözebilir.

Diğer arkadaş için söyleyebileceğim tek şey 2 kabloyu da bağlamak zorunda olduğu. Tek kablo ile hiçbir yerde o kartı çalıştıramaz.

Geri