Lütfen yardım edin ..

RaxioN

New member
Reaction score
0
arkadaslar benim formatla ilgili sorunum war.
--Bilgisayarınızdaki Windows sürümü CD'deki sürümden daha yeni olduğundan kur devam edemiyor.-- diyor.
bu arada direk format atıcam simdiki kullandıgım xp ve gene xp yüklemek istiyorum.

ArkadaŞim Sen Vİstadan Xp Ye GeÇeceksİn BÜyÜk İhtİmalle Onu Dİrek Windows Ortamindan Yapamassin Ya Bİlgİsayarciya GÖtÜrceksİn Ama Ben Yapcam Dİosan

Önce Bios Ayarlarina Gİreceksİn Pcyİ Baslatma Yanİ Boot SeÇeneklerİnden Cd Rom Veya Dvd Ye Çevİrcen Kaydedİp Çikcaksin Pc Yenİden Baslarken Cd Den ÖnyÜkleme İÇİn Bİr TuŞabasin Dİycek Basacaksin Donanimi Kontrol Etcek Sonra Sira Sira Sana Yapmasi Gereken Şeylerİ SÖylÜcek BİÇİmlendİrme Esnasinda C Yİ Kople Sİlceksİn Yanİ C SÜrÜcÜsÜnÜn ÜstÜne Gelİp D Ardindan Enter Sora L Dİyceksİn Sonra Entere Basip Xp Yİ Kurcaksin O Bİtİkten Sonra Pc Yenİden Baslicak Bu Sefer Gui ArayÜzÜnde Yanİ GÖrsel Bİr Şekİlde Devam Etcek Orda Senden BİrkaÇ BŞİler İstİcek Gİrceksİn Cd Nİn Keyİnİ İstİcek Gİrceksİn Zaten Çok Kolay Orasi Sonra Bİttİkten Sonra Pc Yenİden Baslicak Kullanicilari Belİrlİcen İŞte Format Bİttİ Ardindan Pc Nİn Drİverlerİnİ Kucan Bİtcek

:) Data Basede Sorun Olusmus Mesajlara Bak :) Farketmez Bu Anlattim Şekİlde Yapabİlİrsİn Yİne

:) Data Basede Sorun Olusmus Mesajlara Bak :) Farketmez Bu Anlattim Şekİlde Yapabİlİrsİn Yİne

Geri