windows media playerla video gösteren sitelerde 4 gün öncesine kadar video izleyebilirken 4gündür böyle videoları izleyemiyorum video olan yerler ya boş yada sol üst köşesi kırmızı çarpı işaretli çıkıyo bazı resimlerde aynı böyle görülüyo flash video izlemede ise sorun yok onları seyredebiliyom bu işi nasıl çözerim denemediğim yol kalmadı mozillayla giriyom gine aynı sorun yardımlarınızı en kısa zamanda bekliyom sağolun:saskin
dostum ilgin için sağolda resim ekleyemiyom print screen tuşu çalışmıyo şöyle söyleyeyim hani bi siteyi açınca fotoğraflar silinince foto bölümünün sol üst kısmında küçük kırmızı çarpı işareti olurya işte öyle görünüyo halbuki youtube gibi flv videoları gösteriyo bekliyom arkadaşlar lütfen bi yol gösterin
dostum ilgin için sağolda resim ekleyemiyom print screen tuşu çalışmıyo şöyle söyleyeyim hani bi siteyi açınca fotoğraflar silinince foto bölümünün sol üst kısmında küçük kırmızı çarpı işareti olurya işte öyle görünüyo halbuki youtube gibi flv videoları gösteriyo bekliyom arkadaşlar lütfen bi yol gösterin