lütfen yardım edin

sifujack

New member
Reaction score
0
windows media playerla video gösteren sitelerde 4 gün öncesine kadar video izleyebilirken 4gündür böyle videoları izleyemiyorum video olan yerler ya boş yada sol üst köşesi kırmızı çarpı işaretli çıkıyo bazı resimlerde aynı böyle görülüyo flash video izlemede ise sorun yok onları seyredebiliyom bu işi nasıl çözerim denemediğim yol kalmadı mozillayla giriyom gine aynı sorun yardımlarınızı en kısa zamanda bekliyom sağolun:saskin
dostum ilgin için sağolda resim ekleyemiyom print screen tuşu çalışmıyo şöyle söyleyeyim hani bi siteyi açınca fotoğraflar silinince foto bölümünün sol üst kısmında küçük kırmızı çarpı işareti olurya işte öyle görünüyo halbuki youtube gibi flv videoları gösteriyo bekliyom arkadaşlar lütfen bi yol gösterin

Dostum o pencereyı paıntten bı upload edermısın gorelım...ayrıca ne tur programlar kullanıosun belırtırsen...ıyı olur...

Böyle videoLar dediğin? Bi anLasam sorununu =)

n477ys.jpg

demek istediğim şu dostum: örneğin nternetten tv kanalı seyretcem bu kanallar windows media player üstünden yayın verir yani mpeg yada wmw formatında işte bu formata sahip olan video ları ve tv kanallarını seyremiyorum ama youtube gibi flv formatında video gösteren sitelerdeli videoları yani flv formatında olanları seyrede biliyom mesela vtunnel den yotubu seyredebiliyom sorunum tam olarak bu işe yarar diye kliteyi uninstal ettim araçlar eklentileri yönetten wmpye baktım oda etkin görünüyo yani activex eklentisi aktif bu sorun nasıl çözülür neb34 ün fotosunda video kımının sol üst köşesindeki işareti gördünüzmü işte ya o yada kırmızı x görülüyo video kısmındas
ayrıca youtubeyi seyredemeyen arkadaş neb 34 busözüm sana vtunnelden v youtubeye gir açmassa flash playeri yeniden yükle

:durdurun
demek istediğim şu dostum: örneğin nternetten tv kanalı seyretcem bu kanallar windows media player üstünden yayın verir yani mpeg yada wmw formatında işte bu formata sahip olan video ları ve tv kanallarını seyremiyorum ama youtube gibi flv formatında video gösteren sitelerdeli videoları yani flv formatında olanları seyrede biliyom mesela vtunnel den yotubu seyredebiliyom sorunum tam olarak bu işe yarar diye kliteyi uninstal ettim araçlar eklentileri yönetten wmpye baktım oda etkin görünüyo yani activex eklentisi aktif bu sorun nasıl çözülür neb34 ün fotosunda video kımının sol üst köşesindeki işareti gördünüzmü işte ya o yada kırmızı x görülüyo video kısmındas
ayrıca youtubeyi seyredemeyen arkadaş neb 34 busözüm sana vtunnelden v youtubeye gir açmassa flash playeri yeniden yükle

Olmadı yaw:durdurun

Flash ı yükledim o da olmadı

Geri