lütfen yardım edin...

muammer38

New member
Reaction score
0
ben başka blgisayardan kendi hardıskime windows xp kurdum bilgisayarıma taktım hardıski ama benim yükledigim xp yi görmedi bana diski takın diyor hard disk yokmuş gibi
tekrar xp yi yükledigim bilgisayara bagladım çok güzel alıştı bunun iin bir ayarmı yapmam lazım kendibilgisayarımda göremiyorum bunun ne için yaptım diye sorarsanıniz pc min cd rom bozuldu yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

yüklediğin windowsun düzgün çalışması beklenemez zaten sana tavsiyem diskini arkadaşının bilgisayarında fat32 olarak formatla ve içine xp cdsini at. sonra disketten bilgisayarını aç ve xp kur en kolay çözüm yolu bu gibi görünüyo...:victory yada verdiğin yol parası yerine 15-20 ytl kadar bi cd rom al :clap

ben başka blgisayardan kendi hardıskime windows xp kurdum bilgisayarıma taktım hardıski ama benim yükledigim xp yi görmedi bana diski takın diyor hard disk yokmuş gibi
tekrar xp yi yükledigim bilgisayara bagladım çok güzel alıştı bunun iin bir ayarmı yapmam lazım kendibilgisayarımda göremiyorum bunun ne için yaptım diye sorarsanıniz pc min cd rom bozuldu yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

abicim kendi bilgisayarına hdd' yi tak sonra bilgisayar ilk açılırken setup' a gir Boot seçeneklerinden botto HDD-0 seçeneğine getir açılır bilgisayarın....

Geri