Lütfen yardım edin Yahya Kemal ÇOOK ÖNEMLİ

1907gfb1995

New member
Reaction score
0
Yahya Kemal bir şiirinde 30 yıl uğraşmış.Bu şiirin adını bide bu şiir lasım bunu 2 gün içinde bulmam acayip önemli lütfen yardım edin.Yahya Kemal Beyatlı'nın 30 yıl uğraştığı şiiri bana bulabilecek biri varsa onun tüm mesajlarında teşekkür butonuna basacağım lütfen yardım

1912'de Paris'te yazdığı Açık Deniz şiirinin yayın tarihi 1925'tir. Böyle davranmasının nedeni, görüştüğü Fransız şairlerinden edindiği titizlik ve alışkanlıktır. arkadaşım 13 yıllık şiiirin adını buldum evet 30 yıla yakın uğraştığı bi şiiir var tam anlamına kavuşması için şiiirin ama ne yazıkki hiç adından bahsetmiyor. biraz daha bakcam senin için

http://www.siirdefteri.com/?sayfa=siir&siir_id=4105 burda da bir çok şiiirini bulabilirsin...

maalesef arkadaşım aradım baya ama bulamadım 30yılda yazdığı belirtiliyo bazı kaynaklarda ama o kadar yine de araştırmaya dewam edicem

1912'de Paris'te yazdığı Açık Deniz şiirinin yayın tarihi 1925'tir. Böyle davranmasının nedeni, görüştüğü Fransız şairlerinden edindiği titizlik ve alışkanlıktır. arkadaşım 13 yıllık şiiirin adını buldum evet 30 yıla yakın uğraştığı bi şiiir var tam anlamına kavuşması için şiiirin ama ne yazıkki hiç adından bahsetmiyor. biraz daha bakcam senin için

çok saol gerçekten bende sabahtan beri ariorum ama hala bir sonuç yok

Benim bildiğim kadarıyla bu 30 yıl uğraştığı şiiri yayınlamamış,Çünkü hiçbir zaman tam hazır olduğunu düşünmemiş anlamı bakımından.

Geri