Lütfen yardım edin laptobumun kalvyesi bozuldu

mam_92

New member
Reaction score
0
Meraba arkadaşlar anlayan varsa lütfen yardım etsin laptopumun klavyesi bozuldu nası yapabilirm veya yaptırabilirm yapılırsa kaça yapılır ??

garantisi varsa garaantiye götürmeni tavsiye ederim ..
eğer garantisi yok sa sana pahalıya mal olucaktır .....

Kent55inde dediği gibi garantiye gödnermen daha mantıklı olur eğer garantisi devam ediyorsa cihazın
ama garanti yoksa ortaLam sana 100 tL civarında bişeye çıkar kardeş yada pahaLı geLirse ufak bi usb kLavye alır harici kLAvye ile devam edersin

Vala dün gecede benim başıma geldi . Klavyeye su döküldü laptop kendiliğinden kapandı açamayınca ters çevirip öylece bıratım sabah kalkınca kurutma makinesiyle daldım.
Fişi taktım çalıştı ama hala bi gariplik var çalışıyor ama kafasına göre
fonksyon tuşları etkin olabilir fitreleme merkezi diye bişey var bence oraya bak istersen
Denetim Masası\Erişim Kolaylığı\Erişim Kolaylığı Merkezi
Bu arada sein sorun ne tam olarak tuşlar basmıyormu

Klavyenin kesin bozulduğuna karar verdiysen eğer, markası neyse en yakın servisi neredeyse orayı araştır ve götür. normal bir bilgisayarcıya götürsen arkadaşın dediği gibi 90-100 tl filan o fiyatı git servisine ver en azından arıza çıkmasın anladın.

tuşlar çogu basıyo garantisi yok servise götürürsem ne kadara bilgisayarcıya götürürsem ne kadara yaparlar ?

BiLgisayarcıya götürürsen 100 tL civarında çıkar eğer daha fazLa çıkmazsa servise götürürsen +kdv falan filan derLer daha fazLa fiyat çıkarırLar

Teşekkür ederim yardımlarınız için

servise git derim ben yinede
bilgisayarcıya gideceğine +kdv olsun servise git 25 30 fazla olsun saglam olsun
en fazla 100 lıra tutar zaten donanıımsal bır seyse

Klavyenin kesin bozulduğuna karar verdiysen eğer, markası neyse en yakın servisi neredeyse orayı araştır ve götür. normal bir bilgisayarcıya götürsen arkadaşın dediği gibi 90-100 tl filan o fiyatı git servisine ver en azından arıza çıkmasın anladın.

Arkdaş çok güzel açıklamış anladın (=

Markasına göre fiyatı değişir eğer çok tercih edilen ve piyasası fazla olan bilgisayarlar örnek ACER gibi pc lerin 70 filan klavyesi servisinde ama fazla tercih edilmeyen kullanılmayan bir markaysa örnek siemens ozaman 120 140 arası olur. Ama sen bu bilgisayarı evde kullanıyorsan sadece evde hiç dert etme bence git 10 tl bi usb klavye al rahatına bak. ben öyle yaparım yani seni bilemem. yapdıracagım diyorsan kesinlikle kendi servisine ver bak bende bi sorunda götürdüm normal bilg.cıya adam yapdı ama götünü başını bozdu bozduklarınada 160 tl para istedi =) aynısı sanada olmasın.

arkadaşım en berbat bir laptopun klavyesi,laptoptan pahalı ne gariptir ki ddr1 ramlar de ddr2den pahalı.genelde bilgisayarcılar kazıkçı olur.ben bilgisaya programcısı öğrencisiyim.bir çok yerde staj yaptım senin durumuna düşmüş insanlar bilgisayarlarını getirdiğinde,teknik serviste bulunan hurda bilgisyarlardan tuşları sökerler seninkine takarlar ona da 100 tl isterler.eğer laptopun eskiyse usbli bi klawye al paşa paşa kullan derim ben.

Geri