lütfen yardım edin arkadaşlarım çok zor durumdayım

My Love

New member
Reaction score
0
ya arkadaşlarım lütfen banada yardım edin bende herşeyi tamamladım. ben flatcasttan start stream diyorum radyoyu açıyorum herşey tamam oluyo urlsinide yaptığım sitenin içine giriyorum ama radyo görünmüyo yok yani sitede forum sitesi funpicten açtım bilginiz olsun bu sitenin ftpsine klasör açtım sid numarsını felan kodları yazıp kaydettim. radyo kapalıyken denedim açılıyomu diye bana şunları söylüyo """The stream is currently not available. Please try again later.""" radyoyu açtığım zaman ise bunu diyo """sorry, but you can open only one flatcast stream""" bu ne olabilir arkadaşlarım lütfen yardımcı olun buna çok ihtiyacaım var lütfen ilginize ve anlayışınıza çok teşekkür ediyorum saygılarımla...

ya arkadaşlarım lütfen hadi birisi bana yardım etsin ne olur

ya arkadaşlarım neden kimse yardım etmiyo

walla bende forumum var bende foruma koydum çatır çatır çalışıo hiçbirsorun yok bir yerde yalnış yapmış olabilirsin birdaha gözden geçir

Çalışması için illa birisinin çalması lazım radyo yönetimine girip

eğer sen kendin çalıp kendin açmayı deniyorsan radyoyu radyo açılmaz yani başka birisinin açması lazım sen radyoyu çalarken

mesela sen radyonu aç çalıştırmaya başla daha sonra ziyaretçilerden birine sor bakalım çalışıyormu çalışmıyormu diye :)

ProwL' Alıntı:
Çalışması için illa birisinin çalması lazım radyo yönetimine girip

eğer sen kendin çalıp kendin açmayı deniyorsan radyoyu radyo açılmaz yani başka birisinin açması lazım sen radyoyu çalarken

mesela sen radyonu aç çalıştırmaya başla daha sonra ziyaretçilerden birine sor bakalım çalışıyormu çalışmıyormu diye :)
Evet arakdaşa tamamen katılıyorum kendin yonetim panelindeyken normal urlye girdiğin zaman acmaz ziyaretçinin açması lazım tabi ziyaretçidede activex yüklü olması lazım ...

Geri