Lütfen Yardım Edebilir Misiniz? (Java Yüklemesi)

slviya

New member
Reaction score
0
Merhabalar,
Konuyu nereye açacağımı bilemedim,kusura bakmayın.Geçen gün bilgisayarıma bsplayer vs... gibi proğramları indiremediğimi fark ettim.Sonrasında Torrents programıyla indirmeye başladım downloadları,kurulumlarını da yapabildim.Fakat javayı bu şekilde kuramadım kurulum esnasında hata veriyor.Java yüklemesi de ilerlemiyor zaten.Resimle gösterecek olursam:

Lütfen yardımcı olur musunuz acaba?

Başka bir java yüklemesi var , kurarken farklı klasör seçeneği ile yeni klasöre kurabilirsin. Kolay gelsin.

Sol altta CHANGE DESTINATION FOLDER seçeneğini işaretlersen farklı klasör belirtebilirsin.

Merhabalar,
Teşekkürler fakat program zaten kaldırılmış durumda.
Bu işlemleri uygulamaya çalışırken de yüklü değildi.

Zafer bey,merhaba.Onu da denemiştim şimdi tekrar denedim fakat olmuyor aynı hatayı veriyor.Kusura bakmayın zamanınızı alıyorum fakat javayı yüklemem gerek.

Zafer bey,merhaba.Onu da denemiştim şimdi tekrar denedim fakat olmuyor aynı hatayı veriyor.Kusura bakmayın zamanınızı alıyorum fakat javayı yüklemem gerek.

Bu aşamadan sonra yorum yapamıyorum . Üzgünüm. :(

Peki,sağ olun yine de.Teşekkürler...

dosya zaten varmış .. sizde apdata- locallow-sun-java dosyasında bunu doğrula veya sil tekrar yükle ..

kent55 teşekkür ederim, yine olmadı sorun ne anlamıyorum:(((

Adrese gittiğimde o son yüklenen java downloadı çıkıyor karşıma,çalıştırıyorum,siliyorum yine de olmuyor:(

SqooK^ hemen deniyorum , haberdar edeceğim.Teşekkürler.

32 bit olduğu için ne yazık ki ... :(

programı kaldıramadığından bunu dene birde

başlat>Çalıştır>Regedit yazıp enterlayın.

Aşağıdaki anahtar satırı bulun

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Uninstall

Listeden javayı bulup silin sonra yükleyin ..

Evet olmadı yine...kayıt defterinde de görünmüyor ne yazık ki...Yine de herkese teşekkürler, boşuna uğraşmamızın bir anlamı yok sanırım...İyi akşamlar diliyorum...

birde pragram yüklermisin ..

Unlocker programını yükleyip ordan silermisin javanın kalıntılarını ..

Bu dosyayı da indiremiyorum şöyle bir hata veriyor:

gezginlerden değilde başka yerden birde başka tarayıcı denermisiniz explorer olabilir ...

Geri