lütfen yardım (activexbugger32.exe) bulunamıyor diyor

yAkAm0z_

New member
Reaction score
0
arkadslr benim pc ye virüs bulaşmıs nod 32 ile temizleyemeye çalıstım temizleyemedim dosyayı tümden sil dedi bende kabul ettim artık c her açılısnda activexbugger32.exe bulunamıyor diyo ve çok geç açılıyo bunu nasıl halledicem lütfen yardım xp kullanıyorum

Virüs eğer temizlenmiyorsa tek çare format atmaktır. Umarım format atmayı biliyorsundur.

Virüs eğer temizlenmiyorsa tek çare format atmaktır. Umarım format atmayı biliyorsundur.

virüs silindi kardes hemde daha ileri gitti virüslü dosyayı sildi nod 32 ondan sonra bu uyarı çıkmaya başladı.

Bu işlem için format atmaya falan gerek yok,
activexbugger32.exe bulunamadı yazıyorsa sistem yüklenirken başlangıçta kaydı kalmıştır yani yüklemeye çalışıyor ama silindiğinden bulamıyor vede bu hata mesajını veriyor,
Önce geri yüklemeyi kapat, daha sonra çalıştırdan msconfig komutunu girip bu komut orada yer alıyorsa pasif hale getir activexbugger32.exe tam olarak nerde çalışyor bilmiyorum ama explorer eklentilerinde de olabilir bide Registry mechanic programıyla sistemini bir taratırsan sorun kalmaz diye tahmin ediyorum. :D
Kolay gelsin...

kardeş sorunun çözümü basit.dracula virüs temizleyicisini formda yada google da arat yükle hallediyor.

yardımız için saolun bendede aynı problem vardı şimdi halloldu....

dracula süper bişey bu activexdebrugger.exe için bende de aynı sorun vardı

Geri