Lütfen Sonu FOrmat olmadan bi bakarmısınız

Oynicam

New member
Reaction score
0
İşte sorun bu :S çok saçma msn açılıyo ama yukardakı dosya vs... araçlardan birine bastıgım anda kaptıyor msn bu şekil kişi felanda ekliyemeyirum geçen seferde böyle oldu :S pc'dende anlarım ama buna bi çözüm bulamadım

3 gün sonrasi : format attım :S gene aynı olay çıldırcam ya bana garezi felanmi var bunların:S

http://www.resimupload.com/ds211732094_asd.html

Kaldırıp tekrar yükle diyecem ama denemişsindir mutlaka di mi ?

Tabikide denedim 8.5 bile kurdum :S gene aynı sorun

Msn yüklediğinde plus , discovery yada herhangi bir ek birşey yüklemişsen genelde böyle hatalar verir.Kapatır program kendini.Eğer yok yüklemedim diyorsan Cclenar ile bir güzel temizle ve kayıt defterini düzelt.Hala olmuyorsa format.Format her çözümün anasıdır. :)

Walla kusura bakma ben anlamam..
Bi kardeşim var küçük ama bilg çok ii kullanıyor,dur bekle o gelsin ona sorayım,
o halleder çok ii biliyor..
8 yaşında windows kurmayı öğrenmişti..

:D:D:D: Coolgirl :D çok teşşkru ederim ilgin ve alakan için :) yok bende pcyi iyi kullanırım normalda webtasarım ile ugraşıyorum ama bazen biz bile tıkanıyoruz işte :) :p

Msn yüklediğinde plus , discovery yada herhangi bir ek birşey yüklemişsen genelde böyle hatalar verir.Kapatır program kendini.Eğer yok yüklemedim diyorsan Cclenar ile bir güzel temizle ve kayıt defterini düzelt.Hala olmuyorsa format.Format her çözümün anasıdır. :)

Plus kaldırmayı denemedim bi deneyim bakim :p ya bukadar saçma bi olay için format attamak komik değilmi :D:D

Plus veya discovery varsa kaldır mutlaka düzelir.Ama Ccleaner programı ile mutlaka temizle ve kayıt defterini düzelt.

Tabikide :D Kökten kaldırdım plus zaten :S pff

Format attım gene aynı şey saçmalık ya :S:S:S

Geri