Lütfen Okuyun Bunuuuuuu

voseux

Banned
Reaction score
0
sitemizde Msn Ve Site Ismi Serbest Diyorsunuz Peki Analdik Yazincada Siliyosun Onuda Anladik Peki Biz Webmaster Bölümünde Sponsor Bulabilmek Için Sitemize Nerdne Irtibata Geçicez Msn Ve Site Aadresi Yazmadan ??

Ayrica özel Mesajda Belli Bir Seviyeye Gelene Kadar Atamiyoruz Lütfen Biraz Töleransli Olun

Iyi Günler

haklısın ama netice de pm de wermesi açık açık wermekten daha iyidir... site genelinde wermek yasak bazı bölümler hariç bu bölümde benim gördüğüm kadar sadece alışweriş ve ikinci el alınıp satılacak şeylere ait bölüm...

arkadaşım özel mesajda belli seviyeye gelene kadar atamıyoruz demişsin bunu anlayamadım yeni üye olan biri bile özel mesajı kullanabilir bu cümlenden kastın neydi?

arkadasım msn veya mail adresi vermek yasak ayrıca pm atabiliyorsun bunu nerden cıkardın anlamadım

vala galiba ben yanlış analdım galiba ama özel mesaj atayim dedmi birine seviye yetersiz diye yazı çıkdı yanlış abnladım sanırım buarada kötü amçla msn ya da adres vermiyırum yazdığım mesajlrı editleseneiz bile en azından kötü amaçla yapamdığımı bilmenizi istedim ssadece o yüzden bu mesajı yazdım yiend eteşekğr edirm ok

Bende önemli Bir Sorun Var Sandim....

Geri