Lütfen Okuyun Çok önemli

balalayka

New member
Reaction score
0
Bugun aldığım bir mail lütfen en son harfine kadar okuyun

Date: Mon, 29 Aug 2005 07:08:14 +0000
>>APRANAX isimli ilaç ile ilgili.... <>Vatandaşın biri, hafta sonu
>>arkadaşının evine gidiyor. Çok başı ağrıdığından, arkadaşı ona bir
>>Apranax veriyor. Vatandaş yutmadan önce ilacı ağzında çiğniyor, bir
>>kaç dk. sonra şuurunu kaybediyor. Çevresindekileri tanımamaya
>>başlıyor. Apar topar hastaneye kaldırıyorlar ve orada anlaşılıyor
>>ki; sebep beyin kanaması. Nedeni ise, doktorların
açıklamalarına
>>göre; ağrı kesicilerin özellikle Apranax ve türevlerinin çiğnenmesi
>>ya da ağızda bekletilmesi apranax, aprol, aprowell, naprosyn,
>>napradol, kapnax, apraljin, aleve, synax, oprax kısaca etken
>>maddesi naproksen sodyum olanlar) çiğnenince; etken madde beyne çok
>>hızlı nufuz ediyor ve ölümcül Sonuçlara yol açabiliyormuş. Aman
>>dikkat.. >>>

daha önce gelmişti bu mail bana biliyorum gerçekten önemli bişi !!!

Arkadaşım hiç bir ilacın aslında çiğnenerek alınmaması lazım özeliklede anlatıldığı gibi apranax ın

Aspirinden Ba$ka Ağrı Kesici Kullanmam..!
Zaten Apranax Çou Ülkede Yasaklandı Bildiğim Kadarı İle..!
Bilgi İçin Teşekkürler..!

Ben zaten çinemiyorum hiçbir ilacı tatları irenç :D

sağol paylaşımıniçin de bun nasıl bişey sağlık bakanlığının denetlemsi lazım bu gibi ilaçları

apranax hala satılıyo ki walla ama gerçekten bilgilendirdiğin için bizi , saol

valla beyler ne ur bir ağrı kesici olursa olsun bir müddet sonra insna bedeninde aynı uyuşturucu gibi bağımlılık yapıyor yani sonradan sonraya pek bir etkisini göremiyopruz ben şahsen elimdne geldiğince ilça kullanmamaya gayret ederim siz siz olun ilaç son çareniz olsun bu arada apranax ı bend eyasaklanmıştı diye biliyorum ama ne olursa olsun el altından her tur ilacı bulmakta maul bişeyy tabi

kardes ben 5 yıl eczanede calıstım bızım halkımız kurallara pek önem vernez neyazıkıı okadar ılgınc seyler oldukı bu anlattıgın hıc hıc kalır
1. olay 6 aylık bebek ıcın agrı kesıcı ates dusurucu fıtıl ıstedı cıkardım verdım ve annesı olacak hanım 10 dakıka sonra tekrar geldı bunu cocuga içiremiyorum dedi
2. olay bu coook ilginc nöbete idim adam motosıklete gece geldı benden korunma için bişe istedi bene erkek oldugu için kondom verdım adam sabah erkenden yanıma gelıp kondomu kutusuyla masaya fırlatı bu senın verdıgını yengen içemedi dedi bende gulsemı aglasammı bılemedım abı ıcındekı kullanım klavuzunu okumadınmı diyip kullanma klavuzunu gosterdım adam kıp kırmızı olup cıkıp gıtı inanın abartı degıl ne yasadıysam onu yazdım kı daha nıcesı varda anlatırsam bu bolumun dısına cıkar kahkaha bölumune tasınır :D

black_angel' Alıntı:
kardes ben 5 yıl eczanede calıstım bızım halkımız kurallara pek önem vernez neyazıkıı okadar ılgınc seyler oldukı bu anlattıgın hıc hıc kalır
1. olay 6 aylık bebek ıcın agrı kesıcı ates dusurucu fıtıl ıstedı cıkardım verdım ve annesı olacak hanım 10 dakıka sonra tekrar geldı bunu cocuga içiremiyorum dedi
2. olay bu coook ilginc nöbete idim adam motosıklete gece geldı benden korunma için bişe istedi bene erkek oldugu için kondom verdım adam sabah erkenden yanıma gelıp kondomu kutusuyla masaya fırlatı bu senın verdıgını yengen içemedi dedi bende gulsemı aglasammı bılemedım abı ıcındekı kullanım klavuzunu okumadınmı diyip kullanma klavuzunu gosterdım adam kıp kırmızı olup cıkıp gıtı inanın abartı degıl ne yasadıysam onu yazdım kı daha nıcesı varda anlatırsam bu bolumun dısına cıkar kahkaha bölumune tasınır :D

pu ahhahahahhahahahahhahahahahhahahahahaha :D ne insanlar varya :D:D:D

velhasıl hap son çare olmaı diyorum sadece

valla ben su hastalıklarım yüzünden artık hapkolik oldum kurtarın beni yahu :( şaka bi yana cidden bagımlılık yaptı artık ilaçlar bende ama mecbur kullancaksın dio dr lar bende bişi anlamadım...

3 sene boyunca kimi zaman günde 26 kimi zaman 16 tane hap içtim.İçlerinden 4 tanesi kan hapıydı ve tatları inanılmaz iğrençti.Ama bağımlılık yaptığı doğru tedavim bitince bir müddet ilaç aradım evde :D

Geri