lütfen ne olur yardım edin

crazymecnun

OYUN DELİSİ
Reaction score
0
2309.jpg

2311.jpg

2318.jpg

2320.jpg

dostlar lütfen yardım edin:crying:

herkese dediğimi sanada dicem.

combofix yada asquared 5 kur güncelle ve pc ni tarat.

bu ikisinin bulacağından eminim.

olmadı güvenli modda tarat.

yine olmadı boot cd vardır antivirüslerin.

gdata,avira yada kaspersky ın boot cd sini indir onla taratabilirsin.

ama asquared 5 in bulacağına eminim...

combofix nasıl kullanılıyor simgeye çift tıkladım gitti bi daha da başka bişi gelmedi

valla combofix in kullanımını bende bilmiyorum çünkü hiç denemedim.

asquared 5 i dene olmadı.

onla bi tarat.

valla combofix in kullanımını bende bilmiyorum çünkü hiç denemedim.

:D

combofixin kullanımını buradan anlatmak güç çok sağlam bir program kullan sorunların hal olacak internetten git combofix kurulu yaz bulursun sadece 4/5 uyarı eve hayır ile geçiyo sonra pc restart atıyor tarama bitiyor harika bişi süper bişi denemeni tavsiye ederim bilgisayarının bütün bölümü virüs kapmış durumda hal etse etse combofix hal eder

ulash'ın bi paylaşımı vardı trojan remover diye onu dene dostum. antivirüs kullanmıyorum. sadece o program yetiyo

yha hackhell ı ulash ı hepinizi çok özlemişim baydır takılamıyorum çok yoğunum bu sıralar hepinize teşekkürler

yha hackhell ı ulash ı hepinizi çok özlemişim baydır takılamıyorum çok yoğunum bu sıralar hepinize teşekkürler

=)

hocam sen asquared 5 i kur güncelle tarat mutlaka bişeyler bulacaktır.

antimalware olduğundan her türlü zararlıyı bulur.

güvenli modda taratmanı tavsiye ederim...

bakalım trojen removerla biraz uğraşıcaz ama üstesinden gelicez gibi görünüyor

hepinize çok teşeşkkür ederim iyi geceler

olmuyo yha temizlencek gibi bi virüs değil combofix nedir nasıl kullanılır bi bakalım

boottan temileme yapan cd ler var onlarla yapsan iyi olur çünki sistem çalışırken o virüslerden kurtulabileceğini zannetmiyorum. Güvenli moddada yapabilirsin. hem patronun sna ne diye kızıyor anlamıyorum olabilie virüs bu görünse hissedilse zaten adı virüs olmazdı combo fix kullanımı kolay bi programdır bi görsel şema oluşturmaya çalışacam

teşekkür ederim dostum yok virüsü benim getirdiğimi biliyor da o yüzden benim flashtan bulaştı

:(

bu arada sen ankaranın neresinde oturuyosun ben altındağ dayım

Norman_Malware_Cleaner kullanmanı öneririm.Uzun sürem bi işlemi var (2 saat ve üzeri) Fakat her türlü dosyayı her yerde ve şekilde siler.

Geri