Lütfen cevap...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nozz

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar benim sorunum bu akşam 22:00 civarında hackhell de dolaşırken sayfaları yükleyememeye başladım. Pek anlamam ama herhalde site güncelleniyor deyip geçtim sonraki saatlerde birçok defa denememe rağmen siteye giriş dahi yapamadım. Modemi açıp kapattığımda (ip no'sunu değiştirip girmeyi deneyeyim dedim. Sabit ip kullanmıyorum) siteye bağlandım. Acaba ip numaram mı banlandı? (Banlanmam için hiçbir sebep de yoktu.) Bu olayın sebebini anlayamadım. Biri açıklarsa sevinirim.

ipnin banlanmıs olabilir dostum ama sanmıorum . Bugun saat 22 de de HHde bir sorun yoktu ara sıra Dark Apachilerle oynuor site bir 20-25 saniyeliğine gidior ama olsun :)

Firefoxta arada bir banada yapıor onu sayfa zaman asımına ugrasdı diyoo ama sorunun o mu bilmiorum ...

sitede bazen sorunlar olabiliyor kapatıp en geç 1-2 saat içinde açıyorum işlem tamam :D

arkadaşlar sunucuda kullandıgımız firewall'in anti-dos modulu sn yede gelen ısteklerı degerlendırıp bızım belırledıgımız ıstek asımında ıp yı blockluyor.. Bu deger ı oldukca yuksek tuttuk yanı normal sayfalarda dolasan uyelerın sayfa acıp kapama ıle blocklanması cok zor, ama kucukte olsa bole bır şans sözkonusu sanırım nozz bu şansı yakalamıs olucakkı ıp sı blocklanmıs :) bole bır durumda (hackhell acılmadıgı zaman) baska arkadaslarınıza bır sorun eger onlar gırebılıyor ve sız gıremıyorsanız buyuk ıhtımal ıp nız blocklanmıstır bole bır durumda eger dınamık ıp kullanıyorsanız modemı resetleyın, statık ıp kullanıyorsanızda [email protected] adresıne ıp adresınızı belırterek maıl atabılırsınız gereken yapılıcaktır iyi forumlar...

Dark_Angel' Alıntı:
arkadaşlar sunucuda kullandıgımız firewall'in anti-dos modulu sn yede gelen ısteklerı degerlendırıp bızım belırledıgımız ıstek asımında ıp yı blockluyor.. Bu deger ı oldukca yuksek tuttuk yanı normal sayfalarda dolasan uyelerın sayfa acıp kapama ıle blocklanması cok zor, ama kucukte olsa bole bır şans sözkonusu sanırım nozz bu şansı yakalamıs olucakkı ıp sı blocklanmıs :) bole bır durumda (hackhell acılmadıgı zaman) baska arkadaslarınıza bır sorun eger onlar gırebılıyor ve sız gıremıyorsanız buyuk ıhtımal ıp nız blocklanmıstır bole bır durumda eger dınamık ıp kullanıyorsanız modemı resetleyın, statık ıp kullanıyorsanızda [email protected] adresıne ıp adresınızı belırterek maıl atabılırsınız gereken yapılıcaktır iyi forumlar...

evet işte bundan:S:S:S:)

konu kapandı

theozy' Alıntı:

kilit vur be ozy :) uykun gelmıs bak daha ders calısmamız lazım hadin kilid vur gıt uyu dınlen zor bır haftaya giriş yapıyorz Allah sonumuzu hayır etsin...

auhau kapı açık kalmış :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri