Lütfen Bana Yardım Edin Uzman Arkadaşlar..!

cordial23

New member
Reaction score
0
sevgili uzman arkadaşlar sitedeki rapidshare indirme linklerine ne zaman tıklsam daha sora free yazan yere tıklayıp belli bi süre beklliip kedicikleri yazdıktan sora programları indiriodum fakat şimdi nedense yine free yazan kısma tıklıom ama nedense belli süre bekledikten sora kod yazıcamız yer çıkıo ama ne kedicikler nede köpekler var ben oraya bişi yazmadan indiremiom napmam gerekio arkadaşlar kedi yada köpek resimleri gözükmüoo napmam lazım program indiremiom kafayı yicem ilk kez böle bişiyle karşılaşıom acil yardmınızı bekliorum uzman arkadaşlar şimdiden teşekkürler..

simdi sanırım mozilla kullanıyosun rapid için. Eger öyleyse exploereri kullan

rapidde kutucuk gelince ctrl+a yap yada sifrenin cıkacagı yeri mouse ile işaretle. resimin oldugu yeri göreceksin. Bunu mozillada göremezsin exploerer ile yapman lazım. Sonra resmin mavi bölgesini görünce sag tıkla ve resmi göster de.

BU sekilde sorun cözülmesi lazım. sorun devam ederse alternatif üretmeye calısırız:goz:

Arkadaşım Şidmi Rapidden Bişey İndirmeye Çalıştım Ama ŞAnsa Happy Hours e denk Geldi :D

O Kedili-köpekli Kod bende bazen 1-2 saniye geç geliyodu ve orada Flash Player Yükle tarzı Birşey Yazyıyordu. Tam emin değilim...
yinede Denemek İçin; flash Player Yüklümü sende ? yükLü Olup Olmadığına bakmak için Youtubeden bi video açıp bakarmısın...

Veya Sorun İnternet Expoler den kaynaklanıyo olabilir!
FireFox, Opera gibi bi tarıyıcı kur ve öyle dene...

Geri