Lütfen bana ve arkadaşlarıma yardım edin...!!!!!

turan_efe

♥♥ Romantik Serseri ♥♥
Reaction score
0
Hayat! Benden Aldıklarını Nerene Sokucaksın..!
Bu mudur spor..

Bir hayvanın kafasından vurulup öldürülüp kürkünün yapılıp hayvana eziyet etmenin neresi spor

qrgbo1.jpg

29c99af.jpg

Norveç ve Kanada da yeni bir turizm'e başlandı.Bebek fok balıklarını öldürmek.Ve buna 'spor' diyorlar.

ih8i0m.jpg

Buna spor mu diyorsuz?

Bu bir sporcumu?

23kqmoy.jpg

Neden?

2py94wp.jpg

Sen bizim tek umudumuzsun!

258z5t1.jpg

Bu barbarlık insanlar tarafından yapılmamalı ve engellenmeli!

2zjddz6.jpg

Bize sırtınızı dönmeyin çünkü korunmazısız!..

eqp0dk.jpg

Bu resimlerin çok üzücü olduğunu biliyorum ve asıl acıyı biz yaşıyoruz...Ve bu çok acıklı ve ŞU ANDA bile Dünya'da olan bir şey...!!!

2m6u5p0.jpg

Neden onları öldürüyoruz? Yaşamaya ve ölmeye kim karar verir/verebilir ki?

nx49yq.jpg

Bu nasıl bir spor? Biz kimseyi incitmedik...Sadece masumca yüzüyorduk...

10nxm6s.jpg

Lütfen bana ve arkadaşlarıma yardım edin...!!!!!

33p956d.jpg

Bu resimleri izleyip HİÇBİRŞEY yapmamak bencilliktir...

33p956d.jpg

Litfen bize yardım edin...!!

2zokab9.jpg

Liütfen bize yardım edin!!!....!!!

k2jy8g.jpg

HAYVANLARI VE FOK BALIKLARINI ÖLDÜRMEYELİM..!!!!!!!!!!!!!

2iji2qb.jpg

buna bir dur diyebilir ve başkalarını uyarıp bu gaddarlık ve katilliği önleyebiliriz..!!!!!!!

4r4v15.jpg

(LÜTFEN YARDIM EDİN!)

5mwmf5.jpg

2yuyuxv.gif

(LÜTFEN YARDIM EDİN!)

not: Bu konu sizlerden teşekkür almak için açılmış bir konu deyilir...
Hepimizin bir vicdanı var... beni çok etkilediği için bu konuyu açtım...
Bilgilenelim ve bilgilendirelim...!!!

spor diyenlerin aklından şüphe duyarım resmen katliam yazık yazık

öldürülenlermi hayvan yoksa onlara bunu yapanlarmı düşünülür.Hepsinin Allah belasını versin ne diyim.Keşke elimizden bişey gelsede durdurabilsek.

bilgilenelim kardeş ii güzelde elden ne gelir ne yapabiliriz ki, gönül isterki kimse ölmesin ama tabi bu ayrı bu olay biraz vahşete giriyo ama insanlar birbirlerini öldürüyor hayvanları öldürmeleri çok normal...DÜNYA İİ DEĞİL DOSTUM.

duyarlılığına katılıyorum..saolasın.

Allah hepsının belasını versın!!
bu hayvanlar öclerını obur dunyada alacaklar hıc bırsey Allah katında cezasız kalmayacak!!

ÖNCELİKLE TURAN EFE KARDEŞİME BU KADAR DUYARLI OLDUĞU İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM...MAALESEF O HAYVANLAR KELLE BAŞI 100$ İÇİN VURULUYOR...YAPILASI BİR ŞEY YOK MAALESEF...+ Biraz da Kendimizi Yargılamamız Lazım ! Bu konuda Belki Onlar 100 $ için yapıoyr bu işi Ama bir düşünürsek bizimde o vuranlardan aşağı kalır yanımız yok aslında Denizi kirletmeler ! Egzoz Borusundan çıkan dumanla zehirlenen hava ! ve Değişen Dünyaya bu hayvanların ayak uydurması gerçekten çok zor ! SONUMUZ YAKIN MESAFE MAALESEFKİ...

şu güzelim hayvanlardan ne istersiniz bilmemki para gözünüzü bu kadarmı kör etti yazık çok yazık!

arkadaşlar bu spor değil bir yanlış anlama var sanırım bunu bütün dünya kınıyor bu eti yenmez hayvan sadece kürkü için avlanıyor avlanılması yasak olmasına rağmen bu kanada devletinin ekonomik sorunları yüzünden sadece yasalarda kalmış bir yasak ( tıpkı türkiyedeki kapkaç vakaları gibi adamı yakalar sonra bırakırsınız sebeb yakalığınız adam açım elimden başka iş gelmiyor iş verdinizde çalışmadıkmı dediği anda sadece türkiyede değil bütün dünyada ya suçsuz sayılıyor yada ufak tefek cezalar ile salı veriliyor )bu hayvanları kurtarmak için bu adamlara para kazanıp evlerine ekmek götürebilecekleri bir iş vermek zorundasınız yani

BöYLe SPoRuN BeN .....

Geri