Lütfen bakın dostlar

magriman

Banned
Reaction score
0
Bu konuyu nereye açacağımı bilemedim ama buraya açtım.

Arkadaşlar,ülkemizin içler acısı halinin nedenlerinden biri gözümüzün önünde!Her gün adult bölümünün ziyaretçilerinin sayısı 60 tan aşağı düşmezken,edebiyat bölümünün giren sayısı 10'u geçmiyor!

her telden bölümü bu konu için daha uygun olurdu sanırım. neyse dostum biliyosunki sömüren kullanıcımız az deil. birçok kişide adultta gezer. hatta şöyle yap adultta takılanların profillerini görüntüle, mesaj sayısı çok azdır bunların. belki senden benden eskidir ama bunun önüne geçemeyiz. ha ne olur, atıyorum 200 mesaja kadar adult bölümüne giriş yasaklanır. ona da biz değil yöneticiler karar verir. uzun oldu kusura bakmayın..

muhabbeti çok döndü nafile çabalara girmeyin isteyen istediğini yapar.

uyeleri hadim edelim mi :)))

öneri şikayetlere taşındı

Ne yapsan nafile....Gidişata dur demek pek mümkün görünmüyo...Çok uğraşatık ama malesef....:(

Adult fayda mı sağlıyo yoksa başa bela mı...?

bence herkes istedigi yere girmekte özgür dür diye düşünüyorum biraz şacma olmuş gibi geldi önerin ..... bu bence egtimle alakalı bişey adulta girmiş girmemiş pek alakası yok özelliklede bu egitim sistemindede bukadarda kültürel yozlaşma oldugu sürece özentidir şudur budur zaten böyle devam eder adultla bir alakası yok bunun bence

edebiyat Diye Bise Kalmicak Zaten Yakin Zamanda.. Internete Giren Adam Kitap Okumaya Zaman Bulamiyo Zaten...

iyide bu insanların kişisel tercihidir dostum;)
kimseye engel olamassın ki sen... Mesala ben adult bölümüne hiç girmedim daha... ama edebiyat bölümüne de girmedim... Sonra bu aşk şiirlerinin olduğu bölüme ve vbul bölümünede hiç girmedim... ne olması gerekiyor şimdi?

banlayacaklarmı beni? Bence gereksiz bir yakınma içindesin...

o konuda ilgi çeken başlıklar açın belki birkaç kişi de ola çekebilirsiniz yanınıza.. yoksa yasakla bu iş halledilmez..

Geri