Lütfen Artık Şu Konuya Bi Çözüm Bulalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mendo68

New member
Reaction score
0
mrb arkadaşlar.sitemiz son zmnlarda çok hızlı büyüyo.burası çok güzel ve sevindirici bi durum.Ancak bununla birlikte büyüdükçe sorunlarımızda büyüyo.en basitinden bi kişinin boş yere birden çok kullanıcı açması yada özellikle de son zmnlarda salgın hastalık gibi büyüyen aşırı makam mevki sahibi olma arzusu.çoğumuz bu kişileri görmüşüzdür. en basitinden:
http://www.hackhell.com/forum/showthread.php?t=11310
http://www.hackhell.com/forum/showthread.php?t=11190
http://www.hackhell.com/forum/showthread.php?t=10313
http://www.hackhell.com/forum/showthread.php?t=7346 ( A R E S abimiz zaten konuyu ele almıştı)
http://www.hackhell.com/forum/showthread.php?t=7129
http://www.hackhell.com/forum/showthread.php?t=7120

bunlar görev almak istiyorum bölümünün SADECE İLK SAYFASIDIR.öteki sayfalara bakmak istemedim.istedyen bakabilir.

hem bu aşırı derecede mod olma isteğine hem de aynı kişinin birden fazla kullanıcı açmasına engel olmalıyız.buna hep beraber bi çözüm bulmaya çalışalım.gerçii Solariz abimizin bu konuda çalışması var ama hep beraber öneride bulunursak en sağlıklısına ulaşırız.tabi yine son söz onlarındır

benim önerim boş yere kullanıcı açanları en ağır şekilde cezalandırmak,daha ilk msjlarında mod olmak isteyenleride unlimited şekilde banlamak ve de bir daha siteye üye etmemek.BU BENİM ÖNERİMDİR.katılan yada katılmayanların görüşüne saygılıyım.vede çok yüksekten uçtuysam kusura bakmayın

ehe bence ii chosm olr ama saten limitsis ban tmmda admın bida uye olamamasını sağlayamassın bu ımqansıs.!!
yani shöyle diim sen adm ın ip ban atsan saten adsl static olmayan birinde ishe yaramas..!! bide proxy war yani isteyen bi adm ichn sadece saman qaybeder ama engel olmas..!! neyse bence sadece bıraq cebenleshsinler onlarda bilio ilq msjda olamıyacaqlarını saten gereqli cvp werilio onlarada..!!

yaa mendo adamlar zaten dalga geçmek için için yapıyorlar bunu sende böle b*ktan meseleri ele alan gereksiz ve onların kendilerini bi halt zannetmesini saglayacak bi başlık açmışsın.....adamlar dalga geçmek için başılık açıyorlar sen ve senin gibi buluttan nem kapan arkadaşlarda onları adam yerine koyup ciddi ciddi cvp veriyosunuz...sallamayacaksın onları...altı üstü bi başlık..siliinmesi 5 dk almaz.silenlerde zaten smod..bu onların derdi sen neden kasıyorsun anlamıyorum...adamlar ne zaman böyle başlıkları silmekten bıkarsa kendilerince bi çözüm bulurlar..seninm kendini bu kadar kasmana gerek yok...bu konuda senin benim ve diger userların yapabilcegi hiç bişey yok..lak laktan başka....

eger mod adayı falan olmak için açılmış bir başlıksa ona bişey diyemem.....

acun_karo' Alıntı:
yaa mendo adamlar zaten dalga geçmek için için yapıyorlar bunu sende böle b*ktan meseleri ele alan gereksiz ve onların kendilerini bi halt zannetmesini saglayacak bi başlık açmışsın.....adamlar dalga geçmek için başılık açıyorlar sen ve senin gibi buluttan nem kapan arkadaşlarda onları adam yerine koyup ciddi ciddi cvp veriyosunuz...sallamayacaksın onları...altı üstü bi başlık..siliinmesi 5 dk almaz.silenlerde zaten smod..bu onların derdi sen neden kasıyorsun anlamıyorum...adamlar ne zaman böyle başlıkları silmekten bıkarsa kendilerince bi çözüm bulurlar..seninm kendini bu kadar kasmana gerek yok...bu konuda senin benim ve diger userların yapabilcegi hiç bişey yok..lak laktan başka....

benim hakkımda nasıl böle düşünebilirsin anlamıom.benim gözüm makamda mevkiide olsaydı çoktan ben adaylığımı koyardım.gözüm modlukta diil.onlarıda adam yerine koyduğum için diil.sadece sitemizde bu kadar gereksiz şeylerden kurtulalım die.bunlardan sende bıkmışsındır muhtemelen.

ya bıraqın polemi yarataraq onlardan farqınıs qalmas ha adylıq msjı ha polemi 2sidea aynı isteyen istediini achr burası hackhell ama beenirsinis ama beenmessinis o sise qalmıshama polemi yaparaq da aynı sararı weriosunus..!!

yoo mendo o msjlerdan hç rahatsız bile olmuyorum çünkü umurumda bile degil.....tınnnnn..okumuyorum okusamda kim ne yazmış diye merak o kadar bazen hoş geyikler çıkıyor....

amacım polemik degildi....makamda mevkiide gözün var demedimm..Olabilir modluk istemen dogldır...bu tür konulara engel olmak için böle bişey sşteyebiklirsin...sonuçta buda bi sorun ve bu sorunla başaçıkabilmek için yetkki isteyebilirsin rahatsız edicibir konu sonuçta...Yani polemik yaratacak bişey sölemedim ben..Dogaldır yani şöyle söleyeyim makam mevk,i istesen bile bu dogal bişeydir kastım bu;??...İnan art niyetsiz yazıyorum.

acun_karo' Alıntı:
yoo mendo o msjlerdan hç rahatsız bile olmuyorum çünkü umurumda bile degil.....tınnnnn..okumuyorum okusamda kim ne yazmış diye merak o kadar bazen hoş geyikler çıkıyor....

amacım polemik degildi....makamda mevkiide gözün var demedimm..Olabilir modluk istemen dogldır...bu tür konulara engel olmak için böle bişey sşteyebiklirsin...sonuçta buda bi sorun ve bu sorunla başaçıkabilmek için yetkki isteyebilirsin rahatsız edicibir konu sonuçta...Yani polemik yaratacak bişey sölemedim ben..Dogaldır yani şöyle söleyeyim makam mevk,i istesen bile bu dogal bişeydir kastım bu;??...İnan art niyetsiz yazıyorum.
sana art niyetlsin zaten demedim.sadece olayı biraz ters anlatmışsın bende yanlış anladım.ama sırf bu tipler yüzünden mod olmayı düşünmedim diil.ama olmayı istemiom çünkü yakında ayrılıcam.eğer ayrılma durumum olmasaydı belki olabilirdi.nese biz şimdiki konumuza bakalım.önerisi olan varmıdır????

Her sitenin büyüklügü kadar dertleride oluyor, bizde bu dertleri çözüme ulaştırmak için bulunuyoruz, hassasiyetini anlıyorum ama bu başlıgın pek bir gerekliligi yok bence..

react0r' Alıntı:
Her sitenin büyüklügü kadar dertleride oluyor, bizde bu dertleri çözüme ulaştırmak için bulunuyoruz, hassasiyetini anlıyorum ama bu başlıgın pek bir gerekliligi yok bence..
Bencede bukadar buyutmeye gerek yok Kitle eniyisi sen bunuda srnlu yeni adiyla react0r:)

:mad:
acun_karo' Alıntı:

SANA DİCEK BİŞİ BULAMIYORUM :D :mad: güleyimmii ağlayımmııı ??
Burası ÖNERİ-ŞİKAYET bölümü! Mendo da bi şikayetini yönetime belirtmişş! Senin gibi duyarsız olması daha mı iyi ?? Saçma sapan konuşma adam gibi kısa ve öz yorumunu yap gerisini mod-smodlara-admine bırak!!!!

KATILIYORUM MENDO!!! Şuan bu konuda ne yapabiliriz bilmiyorum ama bu konudan yavaş yavaş bende rahatsız olmaya başlamıştım!! Sitenin büyüklüğü nedeniyle bu tip sorunlar olabilir ama önemli olan en aza indirmek! Yorumum bu yapılacak bişi warsa yönetim yapar zaten!!

eh bea abicim ya qonudan choq polemi yarattı qendime de qısıorm a.q ne choq cvp yasdın ama olmuo ishde ya adm bishe yadı fiqrinis warsa yasın ne bu polemi ne bu qitle felan saten gereqirse qitlenir silinir onu bıraqında onlar düshünsün admları diosnus sis a.q formun sadece bosh msj ben bunu yasarqen bile..!!

ya ne choq bilmish war bea hadi bunuda polemi yapında görim..!!

WARTOX' Alıntı:
:mad:

SANA DİCEK BİŞİ BULAMIYORUM :D :mad: güleyimmii ağlayımmııı ??
Burası ÖNERİ-ŞİKAYET bölümü! Mendo da bi şikayetini yönetime belirtmişş! Senin gibi duyarsız olması daha mı iyi ?? Saçma sapan konuşma adam gibi kısa ve öz yorumunu yap gerisini mod-smodlara-admine bırak!!!!

KATILIYORUM MENDO!!! Şuan bu konuda ne yapabiliriz bilmiyorum ama bu konudan yavaş yavaş bende rahatsız olmaya başlamıştım!! Sitenin büyüklüğü nedeniyle bu tip sorunlar olabilir ama önemli olan en aza indirmek! Yorumum bu yapılacak bişi warsa yönetim yapar zaten!!

görüşlere saygı duyma yetisini kazanana dek başlık kapalı kalacak..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri