Lütfen çok acil yardım

leo...

New member
Reaction score
0
Başıma gelenler şöyle:
laptobumdaki c sürücüsünü küçültüp D yi büyütmek istiyordum bunu windows disk yönetiminden yapmaya çalışınca olmuyordu.sonra partition magic diye bir programın bu işi yapabildiğini internetten öğrendim.bu programı kurdum.kurduktan sonra program bir türlü açılmadı uyumluluk moduyla çalıtırmayı denedim gene olmayınca programı kaldırdım kaldırırken bütün dosyaları kaldır diye sordu evet dedim.ne olduysa bundan sonra oldu bilgisayarımda D sürücüsü görünmemeye başladı disk yöneticisinde mantıksal sürücü diye görünüyordu içindekilerin durduğu boyutundan anlaşılyor yaklaşık 50 gb dolu.ama açılmıyor sonra yeniden başlattım kapandı ama bir daha açılmadı başlangıçta onar deyincede bir çözüm olmuyordu ve format attım C D ve E sürücülerim vardı artık format atarken sadece E görünüyordu yeni windowsu mecbur oraya kurdum.tekrar disk yöneticisine yeni kurduğum windowstan girince C ve D görünüyor tabi isimsiz boyutlar aynı eskisi gibi fakat açılmıyorlar sadece E var.şimdi bilgisayarı açınca iki windows çıkıyor eskisine girince onarda eski bir sistem görünümüne dön var ama ben herhangi bir yedekleme yapmadığım için o da olmuyor anlayacağınız.şimdi eski C ve D klasörlerime nasıl ulaşıp içindekileri kurtarabilirim.cidden yardımınıza ihtiyacım var burda bu sorunu çözebilecek çok pc uzmanı olduğunu biliyorum lütfen sorunumu çözerek kalitenizi ve hackhell in doğru adres olduğunu ispatlayın.:sad:

Dinamik disk olan bölümlerde bazen böyle sorunlar oluyor benimde d bölümüm dinamik diskti bi ara aynı şey başıma geldi bütün bilgilerim siLindi ama siLdikten sonra active file recovery kur kurtar ancak böyle yaparsın

sorunumu çözerek kalitenizi ve hackhell in doğru adres olduğunu ispatlayın.:sad:

Güzel gaz veriyorsun.Sen de bana;

2+2=5 ?

X = Y ................................................ol sun
X² = X.Y............................................esi tligin her iki tarafini 'X' ile çarptik.
X² - Y² = XY - Y²..............................her iki taraftan 'Y²' çikardik.
(X + Y).(X - Y) = Y.( X-Y )...............sol tarafi çarpanlara ayirdik, sag tarafi 'Y' parantezine aldik.
( X + Y ) = Y.....................................( X - Y )'ler sadelesti.
X + X = X..........................................X = Y oldugundan,
2.X = X..............................................'X' leri topladik.
2 = 1 ................................................'X ' ler sadelesti.
3 + 2 = 1 + 3....................................her iki tarafa '3' ilâve ettik.
5 = 4................................................. .buradan,
5 = 2 + 2.......................................'4'ü, '2+2' seklinde yazdik. HATA NEREDE?

Bu paradoksu ıspatla anlaşalım..

acronis true image programının boot cd sini indir onu cd ye yaz.pc yi onla başlat içindeki açılmayan diskleri onla büyük ihtimal açıp içindeki verileri yedeğe alabilirsin.

yedeğini aldıktan sonra aslında daha öncede deneyebilirsin ama içindeki veriler için bişi diyemem acronis in disk director programını kullanabilirsin.partition magic den çok daha iyidir ve ben o programla içindekilere format atmadan disk birleştirme-ayırma yapabiliyorum.o programla da disk i düzeltebilirsin ama dediğim gibi içindeki veriler için garanti veremem.

harddisk işlemleri aklına geldimi acronis de aklına gelsin.sana öle söliyim =) bu konuda en ii o dur.

aziz ve yardımsever kardeşim kemal;
dediklerini uyguladım tüm klasörlerimi kurtardım sana çok ama çok teşekkür ederim.acronis true image programı gerçektende işe yaradı.sana tekrar teşekkür ediyorum

gaz veriyorsun falan diyen someone a cevabım;
ben o sözleri gergin bir halde samimi olarak söyledim dalga geçmek için yazdığı paradoksa gelince çok basit
(X + Y).(X - Y) = Y.( X-Y )...............sol tarafi çarpanlara ayirdik, sag tarafi 'Y' parantezine aldik.
( X + Y ) = Y.....................................( X - Y )'ler sadelesti.demişsin
burda (X - Y ) sıfıra eşittir sadeleşme ise her iki tarafın (X - Y ) ile bölün mesi demktir yani sayı bölü sıfır birazcık ama çok az birazcık matematik bilen bilirki sayı bölü sıfır tanımsızdır ....yani burdan sonra istediğin sayıyı istediğin sayıya eşit gösterebilirsin tabii yutturabilirsen...

hovranık a da cevap yazdığı için teşekkürler

Geri