Lütfen Çok Acilen Cevap

volkie_19

New member
Reaction score
0
Günlerdir çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum artık kafayı yiicem :( :(...benim günlerdir bitmeyen bi sorunum var....bilgisayara format atmak herşeyin çaresi dediler ben de ona güvendim attım formatı ama hala aynı şeyler duruyo....allah rızası için bilgisayarı bilen birileri bana yardım etsin kafayı sıyırmadan...
http://www.hackhell.com/windows-isletim-sistemi/557076-xp-internet-problemi-acil-lutfen.html

http://www.hackhell.com/windows-isletim-sistemi/557505-windows-xp-dll-sorunu.html

açtığım ilk iki konudan verim alamayınca formata başvurmaya karar verdim...ama format attım bu seferde nsis hatası veriyo....onu halletmek için nsis yüklemeye çalışıyorum aynı hatayı veriyo...ingilizce xp yükledim yine olmuyo...ben bi yerde hata mı yapıyorum birileri bana yardım etsin allah rızası için çünkü bilgisayarım kafayı yemek üzere....ayrıca bullguard kurmaya çalışıyorum ona izin vermiyo yine aynı hatayı veriyo allahın sevgili bi kulu lütfen bana yardım etsin sıyırdım sıyırıcam....bilgisayarımda mı bi sorun var yani software değil de hardeware olarak mı sorunlu öyleyse sorunlu parçayı değiştiricem...çünkü anlayabileceğiniz gibi çıldırdım...bide kaspersky kullanmaktan bıktım hiçbi işe yaramıyo...bullguard istiyorum ama onun da trialleri var sadece...bana bi yol gösterebilirseniz bu konuda da yardımcı olursanız çok mutlu olurum...bilgisayarım hala aynı internet problemini yaşamakta fakat dll sorunları artık yok...allah rızası için bi yardım....:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

sana 2 yoL sunucam... format dediğin sadece c: yi temizLer...

1. f disk at: format atarken c: yi biçimLendirdiğin yerde tüm böLümLeri siL böLümLeri tekrar olustur...

2. Hdd ni fabrika ayarLarına getir... bunu nsL yaparsın? programlar böLümünde hdd yi fabrika ayarLarına getirmek için bir sürü programlar mevcut... Max Blast Harddisk Tamir Programını öneririm ;) [RiskLi bi çaLışma oLur biLginiz yoksa denemeyiniz tamirciye getiriiz hddyi]

Not: hiç biri işe yaramadı mı? hdd ni deiştir sorun kökten çözülür...

bencede format atarken tüm bölümleri sil ve tekrar oluştur.. eğer olmuyorsa hardiskten donanımsal arızası vardır.

formatı attım zaten dediğiniz gibi demekki sorun hdd de ama dediğin program hakkında bi bilgim yok ama nasıl yapılacağını gösteren bişey bulursam elbette yaparım...eyvallah

hdd yi komple sil tekrar formatla
muhtemelen sorunun hdd de
donanım ve program bölümüne bir göz at

hdd yi komple sil derken yani c/d/e hepsini mi silicem yoksa sadece c yi silsem olur mu?...bide hdd yi tamamen silmek için ne yapmam gerekiyor?

arkadasım bak eger fdisk konusunda pek bilgin yoksa bence bilen biriyle yap. çünkü fdisk harddiskin üzerindeki tüm bilgileri kullanılmaz hale getirir ve ayrıca tüm partitionları (yani c , d gibi) yok eder.ve bu işlemler dos altında yapılır. eger elinde 98 veya 2000 cd si varsa bios tan 1. boot menüsünü cd sectikten sonra(bu işlem cd ile boot edebilmen için makinanı) cd yi cd rom a tak ve bilgisayaarı cd rom destegi ile başlat de. ondan sonra karsına cıkan komut penceresine fdisk yazarsan fdiske girersin. bölüm(partition) silmek için 3, yeni bölüm olusturmak için 1, bölüm aktiflestirmek için 2 yi kullanacaksın. ama tekrarlıyorum pek bilgin yoksa tek basına yapma. çünkü ntfs veya fat32 olan sisteminde artık böyle bir biçimlendirme sekli dahi kalmayacak. fdiskten sonra yeniden windows kullanıyorsan eger ntfs veya fat32 olarak biçimlendireceksin.eger yine kafana takılan bişeyler olursa yardımcı olmaya calısırım...

Geri