LÜTFEN YARDIM.. CPANEL şifresi değişti forumun bir kısmı UÇTU..

TheLoft

New member
Reaction score
0
Merhaba,
Forumun bulunduğu alanın cpanel şifresini değiştirdik..

Aynı şifreyi /config.php den de DB yol şifresini de değiştirdim.

Ancak sonraki adımda şu ana kadar olan konular yok oldu. Hangi konuya tıklasam;

Geçersiz Link: Konu Eğer normal ve geçerli Linke tıkladığınızdan eminseniz, Lütfen Administratörü durumdan haberdar edin

Şeklinde ibare çıkıyor.. Konular gözküyor olsa da mesajlar yok.. ANcak ana sayfada konu ve mesaj sayacında silinme yok. sayac doğru yani sıfır değil.. İD ler değişmiş sanki.
Ayrıca 10 Temmuz oncesi konu ve mesajlar gözüküyor.. o tarihten sonrası yok..

Şifreyi eski haline alıp denedim, yine çözüm yok. Yardımlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar Aynı Sorunu Bende Yaşıyorum Ama Benimki Biraz Farklı..

Hostu Değiştirdim Verileri Yeni hosta Aktardım sorunsuz Geldi. Daha sonra VB3.6'yı kurdum Upgrade Ettim 3.5.4'den Şuan İçin Sorun Yok Gibi Duruyordu Taki TopXStats veya Forum Başlıklarında Gözüken son Konulara Tıkladığımda Arkadaşın Dediği Hatayı Veriyor Fakat Forum'un İçine Girip Konun Açıldığı Başlığıında Altına Girip Oradan Açtığımızda Normal Açılıyor. diğer türlü konulara tıkladığımdaHep link olarak "showthread.php?p=0#post0" bu şekilde gözüküyor. Bi Yardımcı Olursanız Çok ama çok sevinirim.

TheLoft, vBulletin ilk daha yeni plesk e geçtiğimizde kullanmaya başlamıştım ve hiçbir zaman öyle bir hata almadım cpanelde olması ilginç gerçekten.. Ama tırnaklara fln bakmak lazım veritabanındaki tam olarak açıklama yapmam mümkün değil yani en son aldığın yedeği atsan zaman kaybetmeden daha iyi olur diye düşünüyorum..

comex senin sorunun topxstats ile ilgili yani version uyumsuzluğu 3.5.4 e uyan sürüm bazen 3.6 serisine uymayabiliyor. Plugin i silip tekrar yüklemeyi dene bir istersen.. Bu arada topxstats ı fixlemeyi unutma ciddi bir meta açığı mevcut..

Geri