LÜTFEEEN 2 gundur yardım beklıom kımse ılgılenmedı sağolun !!!!

mustafa.oz

New member
Reaction score
0
(1) arkadşlar bende bir desktop ve kablolu modem vardı ıp num 192.168.1.1 gozukuyordu şimdı kablosuz aldım 192.168..2.1 gozukuyor bu neden
(2) evımde ıkı tel hattı vardı bunların bırtanesıyle ınternete gırıordum onu kapatıp yenı hat aldım ve bununla kablosuz modemden baglanıyorum (desktop a).. baglantı seklım aynı 4gb limıtlı ancak kablosuzu cıkarıp kabloluyu takınca daha hızlı ınternete gırebılıyorum nedn kaynaklanıor bu kablosuzda coooook aşırı yavaş bı sıteye gırmek ıcın 5-6 kez ugraşıorum bazende gırmıyor? mesela bu sıte :vur ... sinir oldum yaa
(3) evde tel. kullnmak ıcın modemle tel arsında ayırıcı kulanıyorum acaba bumu sorun yapan?
(4) acaba yenı hattımla ılgılı bışeymı lutfen cewap verın cok onemlı cunku ALLAH rızası ıcın... şimdıden teşekkurler...

zaten kablolular yavaş olur.. birde 4 gb kotalılar internette ve hamachide normal(orta) hızlı diye geçer...

zannımca kablosuz modeminin hızı düşüktür.. 56 k gibi.. birde kablosuz olunca daha da düşmektedir.....

splitter cihazı bir kaç müşterimde problem çıkarmıştı onu deneyebilirisin
başka bir laptop falan geitirp dene o da yavaş mı bağlanıyor. eğer yavaşsa modemde sorun vardır.
bir önceki mesajdaki arkadaşınd üşündüğü gibi kablosuz bağlantı yavaş değildir aksine bizim 20 yıl saonraki adsl hızımızı bile destekleyecek kadar hızlıdır :)

Geri