Kuzey Irak'a saldırı ?

Trance55

New member
Reaction score
0
beyler Başbakanın dubaide yaptığı 1 milyar dolar karşılığı kuzey ırak a girmeme antlaşmasını duymuşunuzdur yanii 1 milyar dolar=onca şehit!!!
herşeye hemen cevap veren başbakanımız bu iddalara neden bi cvp vermedi veya böle bişi olmadını kanıtlamadı??
bunu biri cevaplarsa çok teşekkür edicem!

haklıdır arkadass bende katılıyorumm kendısınee

zantro' Alıntı:
haklıdır arkadass bende katılıyorumm kendısınee
ne açıdan katılıyorsun tam olarak anlamadım açıklayabilirmisin detaylarıyla?

fatalx verdiğin linkle konumuzun hiç alakası yok!

Senin elinde böyle bir anlaşma imzaladığına dair bir belge var mı?
Eğer yoksa Deniz Baykala sor, belki onda vardır. Malum iddayı ortaya atan o.

ben konumun başında gayet saygılı bir şekilde iddia olarak nitelendirdim bi belgesini görseydim o kelimeyi kullanmazdım!ve ben bunun açıklamasını istedim aydınlanmak için bilmem anlatabildimmi?

Sacmalamayın sadece buda Deniz Baykal 'ın sacma iddalarından biri Erdogan bunu kabul etsin.Deniz Baykala sorun boyle bi durum var diye kesin aksını soyluyecektir bu adam dengesiz

Önce bi baykal İspatlasında bakalım=)
O elindeki kagıdın ne oldugunu kımse gördümü yokkk =)

Arkadaşlar Deniz Baykala inanmayın. Adam sabattan akşama kadar bir sürü mesnetsiz (dayanaksız) idalarda bulunuyor. Ülkede kriz oluşsunda üzerinden siyaset yapayım diye bakıyor. Yani sizin anlayacağınız Baykal iyice dengesini kaybetmiş.

Adamlar mehmetcigi, milleti, vatanı karıs karıs satıyor siz hala bunları savunma derdindesiniz. insanda biraz vicdan olur. ama unutmayı ki bugun onları satan yarın mutlaka sizide satar.(insallah)

Kemalist bizim savundugumuz filan yok sadece Deniz Baykalın sacma iddaları ile bu adamlar bu kadar buyudu , Dengesiz herifin her soyledigi laf AKP ye oy olarak donuyor artı Deniz Baykal Akp den daha zararlı Tayipten demiyorum direk partıde bulunan herkezden diyorum PKK ile kol kola siyaset yapan zamanında baskası degildi .Simdi Gelmis Ataturk cu kemalist olmus peh

Geri