Kuvvetmira & Jedi Mind Tricks Konseri [10 Mart]

RhtszRapci

Banned
Reaction score
0
rapmapsago.jpg

Ve nihayet beklenen konserin detayları belirlendi. .Hatırlayacağınız gibi Kasım ayındaki konser Vinnie PAZ (Jedi Mind Tricks)´in geçirdiği hastalık yüzünden ileri bir tarihe ertelenmişti. Yeni konser tarihi ise 10 Mart 2007 olarak belirlendi.
Bu sefer konserimize ek bir isim daha katıldı. Amerikan underground rap´i takip edenlerin yakından tanıyacağı isim Contribution X. Kendisi bu konsere özel olarak Amerika, Long Beach, California´dan katılıyor..Contribution X Wu Tang Killa Beez, Lost Children Of Babylon, Visionaries, RBX ve yeraltının daha nice isimleriyle çalışan çok başarılı bir isim..Jedi Mind Tricks zaten kendisini kanıtlamış bir grup, ismi bile birçok şey anlatmaya yetiyor..

Konserde Yer Alacak İsimler:

JEDI MIND TRICKS - www.jedi-mind-tricks.com

SAGOPA KAJMER - www.melankolia.com.tr

KOLERA - www.melankolia.com.tr

CONTRIBUTION X - www.contributionhiphop.com

RAFFINE - www.melankolia.com.tr
ZET - www.melankolia.com.tr
ABLUKA ALARM - www.melankolia.com.tr

Konuk sanatçı: Manga

Konser Yeri:

ROCK HOUSE, ORTAKÖY - İSTANBUL
Link: http://www.biletix.com/webbiletix/venue.do?venueCode=RC

Konserin Başlangıç Saati:

10 MART CUMARTESİ 2007 - 18.00

Bilet Satın Almak için:

www.biletix.com

KONSERDE 18 YAŞ SINIRI YOKTUR!

* Ayrıca konserde JEDI MIND TRICKS VE CONTRIBUTION X ile ilgili CD, Tshirt gibi malzeme satışları olacaktır..Almak isteyenler için şimdiden bu bilgiyi aktaralım..

saLvo NickLi Üyeden aLıntıdır..​

Kısmetse orda olucam :durdurun​

ben suan ki sagopa icin na. giderim .. son yaptigi röportaj tam bir gerginlik yaratti ve rap camiasina bir hakaretti .. nerden geldigini unuttu dünkü cocuk ..

SickDreTh' Alıntı:
ankaraya gelemedı sunlarda haa bıde ank a gelseler bende gıtcem hemen...

Raffine
Zet
Abluka Alarm

Ankara Konseri
Tarih: 16 Mart 2007 Saat: 18.00
Yer: 75. Yıl Kültür Merkezi / Mithatpaşa
Bilgi Tel: (0312) 430 41 94
Bilet Fiyatı : 15 ytl

buna gidebiLirsin :):victory

Aysar Nedir oLay bi Link werde Bende izLiyim..

Haberin Yok Son BombaLardan...

rap camiasindan olmadigini söylüyor .. benim onlarla alakam yok .. kendisi nerden geldi kan.ik ... iyileri var diyor .. ee yardimin nerde? yokk ... artik sirf kommers promosyon icin elinden geleni yapiyor ... ben sildim .. bir albümüne bile para vermem ..

Geri